2777
2789
عنوان

درمان جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 24 پست
اگر کامل جوشای صورتت خوب شده و فقط جای جوش داری ترمیم کننده لافارر سبز رنگشو پیشتهاد میدم ک عالیهد ...

تا میاد خوب بشه ک برم سراغ جای جوش باز یه جوش جدید درمیاد 🥴

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
اگر کامل جوشای صورتت خوب شده و فقط جای جوش داری ترمیم کننده لافارر سبز رنگشو پیشتهاد میدم ک عالیهد ...

ببین اونو فقط رو جای جوشی ک از جوشم دور باشه بزنم اوکیه؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا میاد خوب بشه ک برم سراغ جای جوش باز یه جوش جدید درمیاد 🥴

یا هورمونیه یا استرسی...

تغذیه خیلییی خیلییی نقش داره .

بخور اویشن ، بابونه و لیمو ترش و عسل رو امتحان کن عالیه . من هر هفته یکدومشو امتحان میکردم

یا هورمونیه یا استرسی... تغذیه خیلییی خیلییی نقش داره . بخور اویشن ، بابونه و لیمو ترش و عسل رو ام ...

نمیدونم والا. الان اومدم دکتر زنان ببینم نظرش چیه ازمایش بنویسه . اره حتما انجام میدم ممنون ک تجربیاتتو ب اشتراک گذاشتی ❤️

من هیچی جوش ندارم دیگه

فقط جای جوشه باید چیکار‌ کنم

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
من هیچی جوش ندارم دیگه فقط جای جوشه باید چیکار‌ کنم

عزیزم ترمیم کننده لافارر سبز رنگش رو بذار روی صورتت روی جای جوشات روزی دوبار الی ۳ بار زودخوب میشن