2777
2789
اگه تو اين يكسال بهش علاقه مند نشدى و ازش ارامش نميگيرى همين الان با يه خداحافظى راهو براى هردوتون ...

خیلی خوبه، پاکه ولی خب مشکل مالی داره بخاطر همین من مرددم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا چیشد مگه

من تو رفاه دارم زندگی میکنم چیزی بخوام حتما تهیه میشه

حتی منو بیمه کرده. حتما ماه به ماه به حسابم پول می‌ریزه برای خودم بچه دار که شدیم اون ماه های اول یا خودش غذا می‌پخت یا برام میخرید. خلاصه هر کی ندونه فکر میکنم ملکه هستم. ولی نمیزاره جایی برم نمیزاره خانوادم بیان و برن عملا بی احترامی میکنه میدونه کارش اشتباهه ولی انگار نمیتونه خودشو کنترل کنه. وقتی بچه دار شدیم خانوادم که بغلش میکردن می‌گفت چرااا اینجوری بغل کردن چرا اینو گفتن از تو حرفات عیب پیدا میکنه 

دلم و قلبم خورد شده دیگه از شکستن گذشته

نه میدونی چیه؟ مطمعن نیستم ک متاهلی بهتر از ازدواجه. نمیخام خودمو نابود کنم😑

وقتى با به ادم همراه ازدواج كنى ، ارامش دارى تكيه گاه دارى حس خوب دارى 

اصلا نابود نميشى زندگى ميكنى

نميگم سختى نداره ها ، بالاخره بار مسئوليتتون بيشتر ميشه و روپا خودتون بايد بمونين يجاهايى اختلاف نظر دارين و بحثتون ميشه

ولى خوشحالياشم اصلا كم نيس وقتى طرفت اونى باشه كه بايد باشه

ديگه بعدش نميدونم قبلا چجورى بدون هم زندگى ميكردين در اين حد😁

وقتى با به ادم همراه ازدواج كنى ، ارامش دارى تكيه گاه دارى حس خوب دارى  اصلا نابود نميشى زندگى ...

میدونی دیگه رویای ازدواج بندارم. شیرین نیست برام. کلا خنثی هستم و حسی ندارم

خیلی خوشحال بودم ومطمئن ...با ابنکه خانوادم تو شک ومطمین نبودن که برم زندگی کنم بخاطر غربت ونا شناس بودنشون ....از روز بعد خواستگاری هم تا عقد تموم بشه یه حالتی داشتم انگار همینجوری وایستادم مات ومبهوت دارن منو میبرن جلو حرفیم نمیزنم فقط مثل اب روان میرم بعد عقد از این حالت دراومدم ...فقط خدا پناهم بود وپشتم که شکست نخوردم وحرفای شوهرم درست دراومد وبه قولش عمل کرد تا به الان مثل کوه پشتمه...خداروصدهزارمرتبه زندگیمون خوب جلو رفته ...فقط تنها مشکلمون باهم اختلاف سلیقه وفرهنگه که اونم کنار میاییم

وقتى با به ادم همراه ازدواج كنى ، ارامش دارى تكيه گاه دارى حس خوب دارى  اصلا نابود نميشى زندگى ...

راجب هیچ مردی نمیشه اینطور حرف زد ک کاملا اینجور باشه. مردا  ک میشناسی

خیلی خوبه، پاکه ولی خب مشکل مالی داره بخاطر همین من مرددم

بالا پايين كن تا چقدر ميتونى قناعت كنى، چقدر خانواده ها كمك ميكنن

اگه جربزه كار كردن داره خوبه

بدونى همه تلاششو داره ميكنه

الان همه مشكل مالى رو دارن ولى شان هركسيم جداس ديگه

ب دخترى ك بالا شهر ميشينه نميشه گف بيا ته شهر بشين معلومه يجاهايى كم ميارن و باعث اختلافشون ميشه

اگه اختلاف طبقاتيتون زياده ببين تحمل خودت چقدره و تا كجا ميتونى كوتاه بيايى 

ی حس غریبی دارم  سردرگمم😑نمیدونم چکنم😔یکسال باهم حرف زدیم فقط😞

مگه کمه یکسال ...خوبه جا نزده میخواد بیاد خواستگاری اگه تحقیق کردین وباقی چیزاشم اوکیه دیگه کشش نده دوستی رو...ما ۵ماه حرف زدیم اشنا شدیم ازدواج کردیم 

من تو رفاه دارم زندگی میکنم چیزی بخوام حتما تهیه میشه حتی منو بیمه کرده. حتما ماه به ماه به حسابم پ ...

حالا این آقا ک میخایم باهم ازدواج کنیم اصلا اینجور نیس. ولی خب ی مدت بخاطر مشکلات مالی رابطمونو ول کرد و گفت میخام برم ب بدبختیام برسم. حالا اومده میگه میخام بیام خاستگاری

حالا این آقا ک میخایم باهم ازدواج کنیم اصلا اینجور نیس. ولی خب ی مدت بخاطر مشکلات مالی رابطمونو ول ک ...

والا من نمیدونم چی بگم. ازدواج انگار خیییلی شانسیه یهو همه چیز خوبه یهو هم بد به پول و بی پولی هم بستگی نداره. به شعووررررررره