2777
2789
اتفاقا من میخاستم اصلا نامزد نشیم

نامزدى خيلى خوبه حداقل يكماه نامزد باش ولى جورى نباشه كه ضربه بخورى مدريت شده باشه

مثلا يسريا رابطه دارن تو اين دوره بعد ب هم ميخوره و دختر خيلى اذيت ميشه

نامزدى براى شناخت بيشتر و يكم صميميت

تو نامزدى با دوستاش ببشتر اشنا ميشى تو جمع دوستاش ببينى جيا ميگن بهم يچيزايى دستت مياد

باخانوادش اشناميشى نحوه پذيرايى كردنشون ميشه فهميد خساست دارن يا ن 

كلا نامزدى دوره ى ذره بين دس گرفتنه بعد از ازدواج برعكس بايد يجاهايى ناديده بگيرى 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نامزدى خيلى خوبه حداقل يكماه نامزد باش ولى جورى نباشه كه ضربه بخورى مدريت شده باشه مثلا يسريا رابطه ...

اینکه خسیس نباشن خیلی مهمه برام. چون خودم و خانوادم 1درصدم خسیس نیسیم

بالا پايين كن تا چقدر ميتونى قناعت كنى، چقدر خانواده ها كمك ميكنن اگه جربزه كار كردن داره خوبه بدو ...

اینا همش درسته اما اگر مرد مسئولیت پذیر باشه وهمین که شما گفتین جربزه کار وتلاش باشه پایین شهرم باشه ودخور بالا شهر حتما خودشو میکشونه بالا...دقیقا من تو یه شهر بزرگ بودم وشوهرم تو یه روستا اما خداروشکر خودشو کشید بالا ....الان تو شهر من خونه خریدیم همیشه هم درتلاشه یه لحظه تو خونه بند نمیشه یا پی رفیق اینا نیس فقط خونه مغازه از معازه تو خونه ....خیلیم ادم درستیه ونمازخون ...حلال حرامم براش حرف اوله.....فقط کار کار کار ....یعنی از ۵عید بازم شروع کرده کار کردن .....اگه یه مسری تلاش کنه اهل هیچ خلافی نباشه حتی با کارگری هم میتونه پیشرف کنه

اینا همش درسته اما اگر مرد مسئولیت پذیر باشه وهمین که شما گفتین جربزه کار وتلاش باشه پایین شهرم باشه ...

الحمدالله ان شاءالله هميشه كنارهم با ارامش باشين 

ولى شماهم قطعا فداكارى و صبر زياد داشتين و يجاهايى سختى كشيدين ، تحمل ادما متفاوته خيليا جا ميزنن وقتى قبلش تو رفاه كامل باشن ولى بعد از ازدواج يكسالى ك گذشت ميبينن خبرى از اون رفاه خونه پدر نيس جا ميزنن اذيت ميشن

الحمدالله ان شاءالله هميشه كنارهم با ارامش باشين  ولى شماهم قطعا فداكارى و صبر زياد داشتين و ي ...

قربونت عزیزم...💖😘همچنین شما گلم....نه فداکاری که نکردم فقط از لحاظ فکری بهش کمک کردم وولخرجم نیستم ....تو خونه ی پدرمم رفاه کامل که نبودم متوسط بودیم...میدونین اخلاق شوهرم خوبه ارومه درمقابل هم پشتم ایستاده ....از لحاظ مالی هم از اولین روز عقدمون بهم پول میده یا چیزی بخوام نه نمیاره فقط تو بعضی خریدا خونه اختلاف سلیقه داریم ....منم میبینم چقدر به فکر زندگیمون هس وزن وبچش دیگه خرفی نیس برام...البته منم تمام وکمال تو زندگیمونم ....بلاخره هردوطرف بابد تلاش کنه خانم برای بچش وشوهرش و خونش ....آقا هم بقیه چیزا وحمایتگر زن وبچس...باید مکمل شد وگرنه نمیشه پیشرف کرد

من تو رفاه دارم زندگی میکنم چیزی بخوام حتما تهیه میشه حتی منو بیمه کرده. حتما ماه به ماه به حسابم پ ...

دلیل اینکه نمیزاره با خانوادت رفتو امد داشته باشی چیه اخه 

هیچجوره نمیتونی راضیش کنی؟

ترکیدم😭😭 خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است