2777
2789
من روز عروسی تو راه ارایشگاه به باغ میخواستم پیاده شم برگردم خونمون🤣🤣🤣

😂😂😂😁😁😁

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی خیلی دوسش داشتم

فقط روز عقد وحشتناک استرس داشتم که نکنه بعدش نیاد حق طلاق و.... رو بهم بده

با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//در کمال احترام،از نظر من تمامی مردای عضو این سایت اوبی و خانومای حامیشون پیکمی های تشنه هستن،من تمایلی به همکلامی باهاتون ندارم اگه جزو این دو دسته این،پس هیج وقت و تحت هیچ شرایطی منو ریپ نزنین و تو تاپیکمم نیاین.با تشکر فراوان😚

ی حس غریبی دارم  سردرگمم😑نمیدونم چکنم😔یکسال باهم حرف زدیم فقط😞

حتما برین مشاوره

ما هم اگه اون زمان رفته بودیم متوجه افسردگی شوهرم و خودم میشد مشاور و اول افسردگی رو درمان کرده بودیم و بعد ازدواج

قبلش تودوره نامزدى ديگه حس ميكردم دوس دارم زودتر عقد كنيم

ولى خود روز عقد پر از استرس بودم كه نكنه اشتباه كنم برگشتش سخته بالاخره

ازدواج همش توكل ب خداس نميشه صده ادمارو از قبلش در اورد

دوره نامزدى خيلى كمك كنندس تو تصميم ولى مدريت شده نه فقط بروز احساسات دوطرف باشه كه فايده نداره

براى شناخت بيشتر حتى اگه دوست باشين قبلش بازم دوره ى نامزدى لازمه و اينكه خيلى احساسات بروز ندين كه عشق كاذب اتشين نياد منطقم توش باشه 

من بعد ۱۰ سال هنوز مطمئن نیستم چه برسه شب عقدم. ولی خیلی بده  عااااشق باشی بعد که بهش رسیدی هم ...

نه میدونی چیه؟ مطمعن نیستم ک متاهلی بهتر از ازدواجه. نمیخام خودمو نابود کنم😑

ی حس غریبی دارم  سردرگمم😑نمیدونم چکنم😔یکسال باهم حرف زدیم فقط😞

اگه تو اين يكسال بهش علاقه مند نشدى و ازش ارامش نميگيرى

همين الان با يه خداحافظى راهو براى هردوتون باز كن

تو اين يكسال علاقه نياد بعدشم معجزه نميشه