2777
2789
عنوان

چرا بیداریددد

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 81 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حقیقتش وقتی الارم گوشیم زنگ خورد خیلی سختم بود بیدار شم مخصوصا ک با وجود بچه دوقلو دیگ فرصت خواب ...

منم خیلی سختمه بخوام صبح زود بیدار بشم یا اصلا بیدار نمیشم یا اگه مجبور باشم بیدار بشم تا چند ساعت اخلاقم سگه نه با کسی حرف میزنم نه کسی بام حرف میزنه

زیاد تجربش کردم بدترین حس دنیا این صبح شده باشه و هنوز نخابیده باشی

اره 💔

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

حاملم ماه هشتم 

کم کم داره خواب شبانم کمتر میشه ب خاطر هورمونا و سنگینی و نفس تنگی تو خواب 

پنج پاشدم رفتم دسشویی پنجره ها رو باز کردم ی میوه خوردم نشستم پا گوشی باز خوابم بگیره شاید

منم خیلی سختمه بخوام صبح زود بیدار بشم یا اصلا بیدار نمیشم یا اگه مجبور باشم بیدار بشم تا چند ساعت ا ...

همه اینطورن من ب این ک کلی خوراکی خوشمزه دارم و دیگ‌نمیتونم بخورمشون فکر میکنم حس ناراحتی بهم دست میده

حیوان مورد علاقم: اکسم