2777
2789
عنوان

چرا بیداریددد

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 81 پست
حاملم ماه هشتم  کم کم داره خواب شبانم کمتر میشه ب خاطر هورمونا و سنگینی و نفس تنگی تو خواب&nbs ...

وای وای حالم از بارداری بهم میخوره انقد ک اذیت شدم قشنگگگگ میفهمم چی میگی مال من ک دوقلو بود تازه 

حیوان مورد علاقم: اکسم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همه اینطورن من ب این ک کلی خوراکی خوشمزه دارم و دیگ‌نمیتونم بخورمشون فکر میکنم حس ناراحتی بهم دست می ...

سخت نگیر زیاد دو هفته ای یه روزش رو چیزای که دوست داری بخور یا ماهی یع بار فست فود بخور باشگا هم که بری در ماه یه روز بهت میگه هرچی میخوای بخور

منم قرار بود رژیم بگیرم ولی نشد. اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم 

من از رفتارای دیشبم ناراحتم و این ک تو جمع سه نفره من نفر سوم بودم و اولویت بعدی این بیشتر ناراحتم میکنه نمیدونم مشکل از منه ک صاف و سادم و باید مثل بعضیا با الکی پز دادنا ک من الم و بلم و خانوادم اینجوری اونجوری کردناشون خودشونو کردن تو چشم و منه کم حرفه بی اعتماد بنفس موندم اولویت آخر

شاید چیز مهمی بنظرت نرسه اسی ولی اذیتم میکنه بی توجهی ها

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  .   📎گروه نارنجی📎    وزن اولیه: 68   هدف :55
سخت نگیر زیاد دو هفته ای یه روزش رو چیزای که دوست داری بخور یا ماهی یع بار فست فود بخور باشگا هم که ...

من قدم ۱۶۳ وزنم ۵۸ بود امروز دیدم چند کیلو اضافه کردم بهم ریختم البته من از سال ۹۹ از وسطاش یطورایی افسردگی گرفتم کلا ول کردم ورزش و رژیم رو الان دیگ میخام بچسبم بهش بعد نمستونم باشگاه برم باید تا بچه هام خابن برم پیاده روی و بدوم 

من از رفتارای دیشبم ناراحتم و این ک تو جمع سه نفره من نفر سوم بودم و اولویت بعدی این بیشتر ناراحتم م ...

ن بابا اینطور نگو هرکسی جای تو بود همین حس رو داشت