2777
2789
عنوان

کاش مامانم منو به دنیا نمیاورد

219 بازدید | 27 پست

خیلی سختمه خیلی این روزام نمیگذره تازه اول بدختیمه اونا که طلاق گرفتن با افسردگی بعدش چکار کردین حقیقتش بعد طلاق نمیخوام با مردی که بچه داره ازدواج کنم و یکم خودخواهانه هس نمیخوام طرف ازدواج قبلی داشته باشه بخاطر همین احتمال میدم دیگه نتونم ازدواج داشته باشم هم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ایشالله ادم خوبی نصیبت بشه ،زیادم حساس نباش

من خودم طلاق میگیرم بعد میگم طرفم باید مجرد باشه بنظرت خودخواهی نیس ولی چکنم بدبینم میگم اگه خوب بود زن خودشو نگه میداشت

با عنوانت یاد این شعر افتادم 

ای فلک گر من نمیزادی اجاقت کور بود ؟من که خود راضی بر این خلقت نبودم 

زور بود ؟

من که باشم یا نباشم کار گردون لنگ نیست 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
دارم طلاق میگیرم حقیقتش خیلی مریض شدم از نظر روحی خیلی حالم بده علاوه بر افسردگی شیدی مشکلات دیگه هم ...

درکت میکنم به نظرم اوایل این دوران یه دکتر روانپزشک میتونه کمکت کنه

و دوم اینکه شاید اون فردی که جدا شده خانومش خوب نبوده

در هر صورت بسپر به خدا به امید خدا یه فرد مناسب قسمتت بشه

من خودم طلاق میگیرم بعد میگم طرفم باید مجرد باشه بنظرت خودخواهی نیس ولی چکنم بدبینم میگم اگه خوب بود ...

ببینین عزیزم ،شما دوست داری کسی همین نظر رو ب شما داشته باشه بگه اگه خوب بود طلاق نمیگرفت،شاید طرف زنش خوب نبوده یا جفتشون خوب بودن با تفاهم نداشتن شما هم قبل ازدواج خوب باهاش اشنا شو

هیچی
ببینین عزیزم ،شما دوست داری کسی همین نظر رو ب شما داشته باشه بگه اگه خوب بود طلاق نمیگرفت،شاید طرف ز ...

ببین هزار تا دوس دخترم داشته باسه میگم فقط طلاق نده چون اگه مرد واقعا دوسش داشته باشه زن به طلاق فکر نمیکنه بعدم چه بگی نگی من به عنوان زن در این جانعه خیلی حرفا قراره بشنوم

درکت میکنم به نظرم اوایل این دوران یه دکتر روانپزشک میتونه کمکت کنه و دوم اینکه شاید اون فردی که جد ...

درد اینه جای کوچک زندگی میکنم ی شهرستان کوچک روانپزشک نمیشناسم یا نمیدونم شاید نداشته باشیم ی مشاور میشناسم

درد اینه جای کوچک زندگی میکنم ی شهرستان کوچک روانپزشک نمیشناسم یا نمیدونم شاید نداشته باشیم ی مشاور ...

ای بابا میدونی بهترین روانشناس خداست

بسپر به خودش

من اوایل جدایی خیلی با خدا درد و دل میکردم

هیچ وقت هیچ کس نتونست و نمیتونه جای خدارو بگیره