خیلی سختمه خیلی این روزام نمیگذره تازه اول بدختیمه اونا که طلاق گرفتن با افسردگی بعدش چکار کردین حقیقتش بعد طلاق نمیخوام با مردی که بچه داره ازدواج کنم و یکم خودخواهانه هس نمیخوام طرف ازدواج قبلی داشته باشه بخاطر همین احتمال میدم دیگه نتونم ازدواج داشته باشم هم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خودم طلاق میگیرم بعد میگم طرفم باید مجرد باشه بنظرت خودخواهی نیس ولی چکنم بدبینم میگم اگه خوب بود ...
ببینین عزیزم ،شما دوست داری کسی همین نظر رو ب شما داشته باشه بگه اگه خوب بود طلاق نمیگرفت،شاید طرف زنش خوب نبوده یا جفتشون خوب بودن با تفاهم نداشتن شما هم قبل ازدواج خوب باهاش اشنا شو
ببینین عزیزم ،شما دوست داری کسی همین نظر رو ب شما داشته باشه بگه اگه خوب بود طلاق نمیگرفت،شاید طرف ز ...
ببین هزار تا دوس دخترم داشته باسه میگم فقط طلاق نده چون اگه مرد واقعا دوسش داشته باشه زن به طلاق فکر نمیکنه بعدم چه بگی نگی من به عنوان زن در این جانعه خیلی حرفا قراره بشنوم