2789
عنوان

عشق یکطرفه

1033 بازدید | 12 پست

بچه ها از عشق یکطرفه بگید نتیجه ش چی میشه ؟ کی بیشتر تو رابطه اسیب میبینه عاشق یا معشوق؟ بعد چند سال زندگی و محبت و عشق معشوق هم دلبسته میشه یا ن ؟ اصن داستان لیلی مجنون حقیقت داره یا عشق و عاشقی وجود نداره همش داستانه ؟بیایید از عشق بگیم توصیفش کنید

برای هم ارامش باشیم...همه خسته ایم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاشق

بنظرم مسخره است خب نگاه تو باید یکی رو دوست داشته باشی که باهات خوبه مهربونه دوستت داره حامی توئه

چه جوری میشه کسی رو دوست داشت که اهمیتی به آدم نمیده!!

یا توهمه عشقه یا یه جذابیت زود گذر یا هوس

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

عشق یکطرفه همه ضررش برای اون آدمیه که عاشق شده

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱

من یک طرفه بود 

به طرف گفتم گفت حوصلتو ندارم خوابم میاد خداحافظ

برای همیشه از چشمم افتاد و غصه نخوردم

بعد یه مدت برگشت گفتم من دیگه تغییر کردم  الان خیلی خستم کارام زیاده خوابم میاد بای بای 

گمونم از درون سوخت😐

واقعا دلم شکست وقتی اونو گفت

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉

من نامزد سابقم خیلی دوسم داشت عاشقم بود محبت بیش از حد ولی من دوسش نداشتم سنتی بود همه چی بخاطر همین بهم زدم چون دوسش نداشتم عشقی که اون نسبت بهم داشت برام مهم نبود 

برای هم ارامش باشیم...همه خسته ایم....

سلام تو رو خدا اگه امکانش هست جواب بده

تو تاپیک های قبلت گفته بودی که برای پوستت دی متیل استفاده میکنی میشه بگی در چه وضعیتی هستی لک هات بهتر شدن یا نه 

هنوزم استفاده میکنی از اون دارو یا نه؟

خدایا تو تمام امید منی ناامیدم نکن...