2789

اصلن نخورید خیلی خیلی ضرر دارن 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی دکتر تجویز کنه چی؟😐

من ۱۳ سالم بود شب یه کلونازپام کامل میخوردم 

صبح یه آلپرزلام کامل 

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
یا خدا  این قرص ها فیل رو از پا میندازه

من انسان از پا در نیوفتادم😐

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
اخه ، قرص داریم تا قرص  این قرص ها ، بدبختیه  متاسفانه مثل اب خوردن پیدا میشه

فک کن دکتر انقد...باشه که به بچه ۱۳ ساله اینا رو بده😑

پس بخور تا به حرفم برسی

۲ سال و نیم خوردم😐😐

بدتر شدم ولی از پا نیوفتادم

ی روز میرسه ، که روزی هزار مرتبه پشیمون بشی 

باید بری پیش کسایی که مصرف کردن و دارن ترک میکنن که  ببینی چه حال و روزی دارن 

اگر خواستی ترک کنی ، اول خودت رو مثل ی بچه پوشک کن ، تا ابروت نره 

بعد اینکه ی متخصص پیدا کن که شب ها روزی دو سه بار تشنج کردی نجاتت بده 

سوم قابل گفتن نیست 

زنده باد بختیاری