2789
عنوان

خون دماغ

2219 بازدید | 75 پست

قبل از خواب ترسیده بودم خوابمم انگار بیشتر بیهوشی بود تا خوابیدن نصف شب بیدار شدم کلن بالشم و صورتم خون بود خون دماغ شده بودم تا ظهر هم مرتب خون میومد تو دهنم بنظرتون میتونه بخاطر اون ترسیدن قبل از خواب باشه ؟اینقد ترسیده  بودم یادم نمیاد کی خوابیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب چرا از دکتر فراری هستی ؛برای ضربه ای که به شکمت خورد پیگیر نشدی الانم خون دماغ رو جدی نمیگیری ،اخه یک خون دماغ اینقدر طولانی نمیشه مشکل انعقاد خون نداری ؟حتما برو چکاپ فشارت روهم چک کن

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔

سلام دختر چیکار با خودت کردی،این همه ترس نداره تو برو دکتر یا میگه چیزی نیست یااکه فوقش بگه باز عمل کنی خو دوباره عمل کن این دیگه چیزی داره ارزششو داره سکه بکنی؟میدونی اگه خون از دماغت نمیومد چی میشد😠میتونست خدایی نکرده سکته مغزی باشه حالا سکته بهتره با باز عمل ساده انجام بدی 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔
از فشارت بوده عزیزم از چی ترسیدی آنقدر که فشارت زده بالا؟! 😔

رفته بودم حموم ساعت یک بود درحموم  نیمه باز گذاشتم توهم زده بودم فکر میکردم یکی نگام میکنه بعد قایم میشه از پشت در بعدش که اومدم بیرون دیدم در خونه بازه همسرم یادش رفته بود درو کامل ببنده منم از دور که نگا میکردم انگار در بسته بود بعدش خیلی ترسیدم دیگه تو سکوت بودم کامل بعدش ی صدای بلندی اومد مثل شکستن بطری شیشه ای فکر کنم از ترس بیهوش شدم

رفته بودم حموم ساعت یک بود درحموم  نیمه باز گذاشتم توهم زده بودم فکر میکردم یکی نگام میکنه ...

عزیزم الان بهتری .واکنش همسرت چی بود

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا