2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در حال حاضر دارم سعی میکنم خودمو مشغول کنم مشغول هنر،کار،درس زندگی تا بگذره

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

درسته بعد از دست دادن عزیزمون

نفس میکشیم ،کار میکنیم،میخندیم، راه میریم ، غذا میخوریم و....

ولی نصف قلبمونو یه روز گذاشتیم زیر خاااک جای خالیش همیشه حس میشه

من بعد از چند سال هنوزم ک هنوزه نمیتونم باورم کنم خاکم سرد نیست چرت میگن💔

کنار نیومدم من بعد دوسال تو مرحله انکارم اصلا باور نکردم میرم سر قبرش باهاش حتی حرفم نمیزنم میگم این زیر خالیه امیرم زندست ببین تو ادمای مختلف فرق داره من میرم اونجاهایی که با هم خاطره داریم همینجوری گریه میکنم اصلا چهرش از ذهنم نمیره خونمونو نگاه میکنم اون هست تو خیابون هست هر جوونی رو میبینم یادش میوفتم حتی یه بار یکیو دیدم تو خیابون اینقد شبیهش بود باورم نشد نزدیک بود تصادف کنم از بس خیره شدم بهش حواسم پرت شد

همین مشغولیت یکم آدمو نجات میده...

آره کمی ولی مثلاً امروز اینقدر فکر کردم بهش که خسته شدم ظهر و تا کل روز بی حال بودم

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من مامانمو ۱۵ساله از دست دادم،روزی نیست ک ب یادش نباشم،هر لحظم میگم الان اگه بود،چیشد

افسردگی شدید ک هر چند وقت ی بار ،کامل از پا میندازم ولی چ کنم ک زندگی ادامه داره و باید ادامه بدیم،

پیش خودم میگم اگه مامانم زنده بود،دوست داشت ی دختر زرنگ وشاد وسرحال باشم