2777
2789
عنوان

خییییلی خستم 😭😭

116 بازدید | 11 پست

خسته شدمم از بچه داری کارای خونه دوتان اولی مدرسه ای دومیم حدودا دوساله ،، اینهفته که رسما نابود شدم ،،همش ۵ صبح بیدار ،،تا صبحونه بزرگه رو بدم راهیش کنم مدرسه کوچیکه بیداره تا به اون برسم وقت ناهر وو.. همینطور ادامه داره ،امروزم نخوابیدم تمیز کاری کردم منتظرم کوچیکه بخوابه برم دوش بگیرم ولی بیدارهتت  😭 تا میرم تو آشوزخونت شروع میکنه گریه ،،، چقدر سخته ، بزرگه انقدر وابسته نبود عملا هیچ وقتی برای خودم ندارم ،،میگم پس گکسایی که شاغلن یا دو قلو دارن چکار میکنن 

غیبت نکنم

تحمل کن ،چند وقت دیکه بزرگتر میشه ،هم اینکه بهتر میشه هم میتونی بزاریش کلاس چند ساعتی سرگرم بشه

ولی هنوز خیلی مونده تا اون موقع ،، دائما هم بزرگه به پر و پاش میپیچه و 

غیبت نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم تو فقط خسته اى و اين طبيعيه. اينو بخون:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1046597/روزى-هنگامى-که?postId=13135188

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

بچه داری سخته مخصوصا واسه مادر خیلی خستگی داره بی خوابی داره آدم  وقت واسه خودش نمی مونه اما شیرینی خودشم داره یه روزی میرسه دلتنگ این بچگی شون میشی دلتنگ این روزات میشی هر دوره ای از زندگی با وجود سختی هاش قشنگی خودشم داره تا میتونی لذت ببر قدر این روزاتو بدون شکرگذارخدا باش این روزا خیلی زودتر از اونچه که فکرشو بکنی میگذره میره 

ولی هنوز خیلی مونده تا اون موقع ،، دائما هم بزرگه به پر و پاش میپیچه و 

بچه های منم همینن...دخترم کلاس چهارم بود که پسرم به دنیا اومد.....از اون زمان تا الان که دخترم سال دوم دامشگاهه دارن تو سروکله هم میزنن،حتی همین الآن تو اتاق صدای دعواشون میاد😂😂

سخت نگیر، بزرگ میشن،از همسرت کمک بگیر ،یه روزهایی برای خودت باشی و استراحت کنی ،بچه ها رو برات نگه داره

بچه های منم همینن...دخترم کلاس چهارم بود که پسرم به دنیا اومد.....از اون زمان تا الان که دخترم سال د ...

دقیقا ،،پسرم نه سالشه همش سربسر خواهر کوچیکش میذاره 

غیبت نکنم

عزيزم تو فقط خسته اى و اين طبيعيه. اينو بخون: https://www.ninisite.com/discussion/topic/1046597 ...

هم زیبا بود و هم غم انگیز ....حس دلتنگی عجیبی گرفتم،با اینکه الآن دلم لک زده برای  یه لحظه سکوت و آرامش

هم زیبا بود و هم غم انگیز ....حس دلتنگی عجیبی گرفتم،با اینکه الآن دلم لک زده برای  یه لحظه سکوت ...

بله همينطوره😞ولى واقعيته

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"