2777
2789
عنوان

بچه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12318 بازدید | 235 پست
 بیچاره نگه داره تا شوهرش با زن مجردّش خوش باشه ؟ به نظرم اون خانوم به اندازه ی کافی از مطلّقه ...

نه عزیزم بچه رو بااااید مادر نگه داره مخصوصا تو شرایطی که همسر من براش فراهم کرده 

نبابا چالش چی شوهرم پریشب گریه کرد برام گفتم بخدا دلم برات میسوزه ولی کاری از دستم برنمیاد برات شوهر ...

تو بخدا صبر ایوب دادی.شایدباورت نشه کل پستای تاپیکتوخوندم گریه کردم قضاوت شدی،اذیت شدی،تشویق شدی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که گقتین نمیتونم باهاش مهربون باشم این بده .. بلع منه مادر گاهی عصبانی شاید بشم از بچه م اما مهر ...

نه عزیزم من این و نگفتم گفتم همیشه باهاش مهربون بودم ولی دیگه تحمل ندارم همش اعصابم خورده نمیخوام محبتم و دریغ کنم ولی خب عصبی میشم هی 

اره خیلی سختههههه خیلییی من دیگه بریدم 

آخرشم هیچکی ی دستت دردنکنه نمیگه.بچه شوهرم اینقد بی ادب بود ک خودشون تحملش نمیکردن الان ادبش کردم جای دستت دردنکنه میگن خب چون بزرگ شده فهمیده سده بخاطر اون خوب شده 

من عاشق شدم پشیمون هم نیستم چون هنوزم شوهرم و دوست دارم ولی خب پسره داره دیونه ام میکنه 

عب نداره گلم اونم نم نم با محبتای شما خوب میشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چدا باهات بدبود؟؟؟؟

فقط میگفت مال واموال باباتون برا من باشه.ک شد اخرشم بابام منوخواهرمو دست خالی فرستاد خونه شوهر خودمون کار کردیم از کمیته و موسسه و خیریه ها جهیزیه اوردیم براخودمون

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نه عزیزم بچه رو بااااید مادر نگه داره مخصوصا تو شرایطی که همسر من براش فراهم کرده 

عزیز ، بر طبق قانون بچه مال پدر هست...خونه و یا فراهم کردن شرایط هم وظیفه ی شوهرت در قبال چند سال خدمت و مادر شدن و مهریه و طلاق...بوده...قبل شما زنش اون خانوم بوده دیگه...

شما قبول می کنید از یکی جدا بشید و براش بچّه بیارید و در آخر بهتون چیزی نده و بره با یه مجرّد ازدواج کنه ؟

شما هم باید این شرایط رو نمیپذیرفتید.

مردی که بچّه داره ، بهتره با یک زنی که مطلقه و بچّه دار هست ازدواج کنه.

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
آخرشم هیچکی ی دستت دردنکنه نمیگه.بچه شوهرم اینقد بی ادب بود ک خودشون تحملش نمیکردن الان ادبش کردم جا ...

افریییین دقیقااااا منم مثلا باهاش زبان انگلیسی کار کردم الان فول انگلیسی حرف میزنه همه میگن باهوشه یاد گرفته هیچ کس نگفت دستت درد نکنه دهنت صاف شد 

عزیز ، بر طبق قانون بچه مال پدر هست...خونه و یا فراهم کردن شرایط هم وظیفه ی شوهرت در قبال چند سال خد ...

عزمزمه مهریه ۱۱۰تا سکه بوده که کامل گرفته نفقه هم بعد طلاق نمیدن مهریه هم یه جا گرفت و خونه رو فقط بخاطر بچه ها داد حداقل خونه رو نمی‌گرفت اون خونه الان حداقل ۵تومن پولشه

افریییین دقیقااااا منم مثلا باهاش زبان انگلیسی کار کردم الان فول انگلیسی حرف میزنه همه میگن باهوشه ی ...

مادرشوهرم بهم میگف چرا الکی حرص میخوری این خوب بشه میگیم چون مادربالاسرش نبوده خداپشتش بوده خوب شده اگه بدبشه میگیم مادر ک بالا سرش نبوده دلش بسوزه.میگف تو هیچ جا گفته نمیشی اینجوری میگن ازبچه دلسرد میشم خودشم ک هزارجور اذیت داره