2777
2789
عنوان

بچه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12318 بازدید | 235 پست
عاشق شدم مثلا 

ای داد خواهر جان عزیزم این همه آدم مجرد چرا عاشق کسی ک بچه داری شدی میدونی ببخشید میگم ناراحت نشی تروخدا حیفت نیست تو این سن کم بجا اینک کیف کنی داری بچه کسی دیگه نگه میدازی شوهرتم کم سن چقد زود بچه اوردن

بچه رو باید زد .یا محرومش کرد از چیزایی ک دوس داره 

محروم کردن موافقم ولی زدن اشتباهه ،بچه ها خیلی مظلومن 

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من اصلاااا از انتخاب همسرم ناراحت نیستم فقط تاپیک زدم کمک بگیرم برای این بچه که چجوری باهاش کنار ...

مشخصه اهل حل کردن چالش نیستی.از طریق همین بچه میتونی دل شوهرت رو بدست بیاری.خونه تمیس و مرتب رو فراموش کن فعلن

ای کاش دخترای مجرّد با مردایی که قبلاً ازدواج کردن و بخصوص بچّه دارن ازدواج نکنن....

همین ازدواج ها باعث میشه مردا خیانت کنن و راحت زندگیشونو تغییر بدن ، چون میگن هر چی که زیاد هست دختر...

من خودم خیانت دیدم....و تا آخر عمرم نه اون دختر و نه شوهرم رو نمیبخشم...

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
نمیتونه چون هیچ برگه ای امضا نکردن و مثل بی عقل ها بهش اعتماد کرد پسر هم از هفت سال و دختر از ۱۲ماله ...

وااااای چقد ساده بوده

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

ای داد خواهر جان عزیزم این همه آدم مجرد چرا عاشق کسی ک بچه داری شدی میدونی ببخشید میگم ناراحت نشی تر ...

دله دیگه دست خودم نبود هنوزم از زندگیم راضی ام ولی با این بچه نمیدونم چه کنم 

خب دختر عموش بود جلو چند تا از کله گنده های فامیل این کار و کرد و اونا هم به عنوان شاهد بودن ولی داد ...

خدا جوابشو میده

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اوم خداروشکر که حداقل راضی .نمیشه بدین دست پدر بزرگ مادربزرگ ؟

اتفاضل بخدا امروز بحثش بود گفتم فقطططط ۱ ماه میگن ما حوصله این بچه رو نداریم دختررو نگه میداریم بخوایی گفتم نه اون بیچاره کمکم میکنه 

مشخصه اهل حل کردن چالش نیستی.از طریق همین بچه میتونی دل شوهرت رو بدست بیاری.خونه تمیس و مرتب رو فرام ...

نبابا چالش چی شوهرم پریشب گریه کرد برام گفتم بخدا دلم برات میسوزه ولی کاری از دستم برنمیاد برات شوهرم وقتی میاد خونه پسره این کارو میکنه میره بیرون میگه من مخم نمی‌کشه یهو یه بلایی سرش میارم