2777
2789
عنوان

بچه همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12318 بازدید | 235 پست
از تاپیکات فهمیدم بی عقلی از تو بوده ک شدی زن همچین ادمی ترسیدی قحطی شوهر بیاد

نه عزیزم من خواستگار زیاد داشتم من عاشق شدم اون هم بخاطر من خونه زندگیش و داد به زن سابق تا دیگه بچه ها رو نگه داره ولی شرایط فرق کرد

وای چه بی وجدان بوده چجوری از بچه ش گذشته؟

بی وجدان ؟؟؟

بی وجدان شوهرش بود که رفته دختر مجرد گرفته...

اتّفاقاً بهترین کار رو کرده...

تو رو خدا به همجنس هاتون رحم کنید.

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی داری تصمیم میگیری باید به همه جاش فکر کنی اونم هر تصمیمی ن یه تصمیم مهم

تا تجربه نداشته باشی یا دورو برت ندیده باشی فکر میکنی یه فرشته کوچولو داره میاد خونت ولی من زیاد دیدم تو همسایه فامیل بچه ها مثله هیولا شدن بعد طلاق ... پس نمیشه به همه جاش فکر کرد چون باید بری تو دلش تا بفهمی شما هم زیاد قضاوت نکنین این خانم رو گاهی شوهرتو دوس داری گاهی مجبوری و ...

تا تجربه نداشته باشی یا دورو برت ندیده باشی فکر میکنی یه فرشته کوچولو داره میاد خونت ولی من زیاد دید ...

قضاوت نیست

ولی مشخصه شماها ازدواجو ب بچه بازی میگیرین

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

داداشم ۷۲هست دختر ۵نیم ساله داره تو سن فک کنم ۲۱ازدواج کرد. شوهر ایشون ینی چن ساله بودن ک بچش الان۱ ...

شوهرم تو سن ۱۸ سالگی با دختر عموش که ۲ سال ازش بزرگتر بوده ازدواج کرده و تو سن ۲۰سالگی بچه دار شده یعنی سال ۹۰اولین بچش و سال ۹۴ بچه دوم

نه عزیزم من خواستگار زیاد داشتم من عاشق شدم اون هم بخاطر من خونه زندگیش و داد به زن سابق تا دیگه بچه ...

یادم ب عالیه و مریم افتاد با دو بچه.عالیع رفت زن دوم شد.چقد هرروز کامنتای منفی براش میزارن فقط میگه عاشق شدم.دوتا زنا هم باهم جدیدا بیرون میرن و استوری میزارن

بفرستش پیش مادرش مجبور قبولش کنه ولا نمی تونه تو خیابون نگرش داره

بیچاره نگه داره تا شوهرش با زن مجردّش خوش باشه ؟

به نظرم اون خانوم به اندازه ی کافی از مطلّقه بودن ضربه خورده...حق پدر هست بچّه اش رو نگه داره...

از تو بگذشتم و بگذاشتمت بادگران * رفتم ازکوی تو لیکن عقب سرنگران * ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی * تو بمان و دگران وای به حال دگران
نه عزیزم من خواستگار زیاد داشتم من عاشق شدم اون هم بخاطر من خونه زندگیش و داد به زن سابق تا دیگه بچه ...

نگو عاشق شدم بگو خریت کردم 

ببخشیدا

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اره ولی نه وقتی قول و قرار داشتن

باور کن اون بچه لجباز نیست فقط مهر مادر رو کم داره ،پسر من ۸ سالشه همش در حال خرابکاری مداومه ،از در و دیوار بالا میره چکار میشه کرد فقط صبور باش

ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…
نگو عاشق شدم بگو خریت کردم  ببخشیدا

نه من اصلاااا از انتخاب همسرم ناراحت نیستم فقط تاپیک زدم کمک بگیرم برای این بچه که چجوری باهاش کنار بیام من با همسرم یکی دو بار تا مرز طلاق هم رفتیم ولی دوسش دارم اونم همینطور این بچه این وسط....