2821
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 36 پست
من فقط نمیخوام زابطه شوهرم باتنهابرادرش اینطوری شکراب باشه 

تروخدا تو خودتو بکش کنار دخالت نکن ، اون خودش میدونه با برادرش مگه تو خواستی اینجوری شه معموله نه اون نظر همسرت خودشه پ بیخیال شو بشین تا بیشتر فحش نخوردی.... لطفاً همه جا دل بزرگتو بکار نبر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تروخدا تو خودتو بکش کنار دخالت نکن ، اون خودش میدونه با برادرش مگه تو خواستی اینجوری شه معموله نه او ...

چشم😚

خداوندزمین رومدورآفریدتاهرگاه احساس کردی به پایان رسیدی ،بدانی درست درنقطه ی آغازهستی🤍🌱
چشمت بی بلا باشه عزیزم♥....یادت نره تو فقط از حقت دفاع کردی نه بیشتر نه کمتر پس خودتو اذیت نکن 🥲

اخه چون بدون عروسی و مراسم تواین کدورتامیخان برن خونه خودشون خیلی ناراحتم هرچنداین قضیه یک صدم اختلافاتشونه ولی میترسم شریک باشم تواین ناراحتی 

خداوندزمین رومدورآفریدتاهرگاه احساس کردی به پایان رسیدی ،بدانی درست درنقطه ی آغازهستی🤍🌱
اخه چون بدون عروسی و مراسم تواین کدورتامیخان برن خونه خودشون خیلی ناراحتم هرچنداین قضیه یک صدم اختلا ...

نه عزیزوم نگران نباش دیگه این قضیه پیداس از ریشه خرابه و مال امروز و فردا هم نیست ناراحت نباش