یاد اون قدیما که بادوستام میگفتم و میخندیدم چرت میگفتمو میخندیدم یعنی به درز دیوار میخندیدیم هیچی برام مهم نبود همش چیزایه بیخودمیگفتم 😂😂😂انقد دلم تنگه الان شدیدا نیاز به همچین دوستی دارم چرا انقدر زود شوهر کردم اصلا بچگی نکردم وقتی فکر میکنم چه زود 10سال گذشت از اون موقع چقدر سرخوش بودم الانم هستما ولی چنتا دوست دارم شوهرمم نمیزاره برم باهاشون جایی چقد من بدبختم 🖤🖤🖤🖤🖤🤦♀️ دوستدارم خودمو آزاد کنم از این قفس تنها کاری که میکنم دیگه بچه نمیارم چون فکر میکنم بزرگ نشدم اصلا...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ی نصیحت خواهرانه برای کسی که چند روز دیگ 17 سالش تموم میشه و تو موقعیت 10 سال پیش شماست؟ 💚
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
چرا من نوجوونم و علاوه بر اینکه همه اینا رو ندارم وافعا زندانیم...؟؟؟
من نیز... ❤️🩹
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
ی نصیحت خواهرانه برای کسی که چند روز دیگ 17 سالش تموم میشه و تو موقعیت 10 سال پیش شماست؟ 💚
اینکه از تموم موقعیت های زندگیت استفاده کن نزار هیچی عقدش به دلت بمونه بعضی موقع ها میشینم گریه میکنم به موقعیت خودم که چه زود بزرگ شدم افتادم تو زندگی سعی کن خودت باشیو مستقل باشی و خودتو از علایق منع نکنی که یوقت عقده ای نشی خدانکرده