2777
2789

تقلبای سمتون چجوری بود؟

صادق باشیدا😂

گیر مراقبا افتادید؟‌مراقب پایه داشتید؟

کلا هرچی خاطرع راجب تقلبه بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هنوزم مدرسه میرم انقد تقلب کردم تو مدرسه معروف شدم کلاش زبانم دوستام  دهن سرویسا هر تیچر جدیدی  که میاد میگن این استاد تقلب‌ ه آبروم رفته همه جا

یوسف گم گشته بازآید به کنعان ، غم مخور      کلبه احزان شود روزی گلستان  ، غم مخور

من سر ریاضی میخواستم تقلب کنم  برگه نوشتم گذاشتم تو سوتینم بعد نتونستم دربیارم 😐😐

ولی خیلی رو میز و در و دیوار نوشتم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

ن من اصلا گیر نیوفتادم اصلا هیچ وقت 

راهنمايي گاهی اوقات کتاب باز میکردم 

دبیرستان روی برگه می‌نوشتم بعد ی بقیه هم میگفتم 

دانشگاه گاهی اوقات موبایل 🤣😐

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

و منی ک زیر ورقه کتاب میذاشتم😶

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

ما یه مراقب سخت گیر داشتیم فقط من درس خونده بودم نمیزاشت سرمونو تکون بدیم

یهویی سرفش گرفت درحد خفگی گفت به حراست دانشگاه بیاد جاش رفت بیرون

حراستیه انقد پایه بود کمکشون میکرد بنویسن😐

دبیرستان بودم توی برگه دفتر سوالارو مینوشتیم جوابم توی همون

بعد من یه برگه پر متن میکرددم قاطی برگه هام میشد معلممون رد می شد نمیفهمید که اون برگه تقلبه

یه بار لو رفتم🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

همه از رو من تقلب میکردم ما چهار تا رفیق بودیم من میز اول میشستم اون سه  تا پشت سرم هی می‌نوشتم میدادم به میز عقبی تا دست به دست کنن برسه به آخری 😑😆

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔