2777
2789
عنوان

بیاین از تقلباتون تو مدرسه و دانشگاه بگیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیشتر رساننده بودم و هستم یادمه یه بار یکی از تنبل های کلاسمون چون می دونست من تو اون درس خوبم گفت بیا پیش من بشین کمکم کن گفتم باشه رفتم پیشش بعد من موقع امتحان هول میشم خطم عجق و وجق میشه نتونست بخونه گفت تو کاغذ برام بنویس نوشتم بازم نخوند خودش عمدی آخرش من نوشتم و ۱۹ شدم بعد اونم شد ۱۱ کاغذ رو همون جا جلوی من جر وا جر کرد 

یا یه بار یکی گفت بهم گفت بهم می رسونی گفتم باشه بعد این طوری هر سری که می چرخید هی پاک کنش رو میداد دست من منم هی بهش پس میدادم آخر سر دید خنگ بازی در میارم گفت بابا میگم داخل پاک کن بنویس جواب رو

یه بار قشنگ وسط کلاس با دوستم سوتی دادیم یه امتحان ناگهانی ازمون اومدند بگیرند دوستم گفت من هیچی بلد نیستم بهم کمک می کنی گفتم باشه بعد داشتم یکی اش رو می گفتم دو سه بار هی تکرار کردم هی بازم چی چی میگی منم یهو از دستش عصبانی شدم داد کشیدم سرش گفتم بهش بابا چند بار بهت بگم جوابش فلان میشه با صدای بلند همه کلاس شنیدید و برگشتند سمت ما ولی خب معلم ما رو نمیشناخت یعنی تقریبا کل کلاس رو نمی شناخت چون آزمون هلال احمر بود بعد مربی بود و کلی شاگرد داشت