2777
2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 25 پست
اینکه بگم پسرم نمیاد 

چه حرفا! مگه میشه دست شما نباشه؟! 😐 اگر نخوای بچه رو بفرستی اردو، خب نمیفرستی، به معلم چه ربطی داره؟! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حرفا! مگه میشه دست شما نباشه؟! 😐 اگر نخوای بچه رو بفرستی اردو، خب نمیفرستی، به معلم چه ربطی داره ...

نمیدونم والا میگه این تنبیه لازم بود فک کنم به یکی دیگه ام نداده رضایت نامه

نمیدونم والا میگه این تنبیه لازم بود فک کنم به یکی دیگه ام نداده رضایت نامه

خیلی کاری به تنبیهش ندارم.میتونه بگه بچه رو به فلان دلیل اردو نمی بریم ولی اینکه میگه دیت خودت نیست که بچه رو نفرستی! دیگه خیلی پرروگریه . شما حق داری به صلاح دید خودت بچه ت رو نفرستی اردو 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
پدرش میگ خودم میبرمش سینما ولی الان خیلی وقته ذوفپق داشت بااتوبوس با دوستاش بره پولشم از قلکش داده ن ...

الهی بمیرم براش

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....

واقعا یه سری معلما و مدیرا مزخرفن .......

من با این سنم درس میخونم ۱۷.۱۸ سالمه دلم می‌شکنه معلمم چیزی بگه حالا پسربچه کوچولویی که هیچی ...

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....
واقعا یه سری معلما و مدیرا مزخرفن ....... من با این سنم درس میخونم ۱۷.۱۸ سالمه دلم می‌شکنه معلمم چی ...

اره واقعا فک کن به همه بدن به تو ندن اینقد واسم زور اومده الان منم بگم بره شوهرم اجازه نمیده میگه شنبه مسرم مدرسه ببیننم چرابه این ندادن