2777
2789
عنوان

پسرم

164 بازدید | 25 پست

کلاس اوله ما وقتی رفتیم ثبت نام یکی ازناظما همسایه مادرم بود پدرشوهرمم تو اموزش پرورشه دیگه شناختم خودم بایکی از معلما صحبت کردم حالاازاون به بعد همه میشناسنش قبول دارم شلوغ ولی بی سیاسته میزننش اینم میزنه بعد میرن میگن به خانم بارها خانمشون گفته منم دعوا کردم پسرمو باهاش صحبت کردم حتی تنبیه کردم دلی فایده نداره الان میخوان ببرن اردو سینما ازاون روز خانمشون هی میگه نمیبرمت شلوعی امروز به همه رضایت نامه داده به پسر من نداده رفتم میگم ندادی میگه شلوغهدعوا میکنه درس گوش نمیده نمیبرمش پسرمم کلی گریه کرد گفت من میدونم ببرمش چقد اذیت میکنه منم ناراحت شدم خدافظ کردم اومدم الان نمیخام بزارم بره خانمشو تو شاد گفت شنبه میدم ولی به خودش نگو منم گفتم نمیزارم بیاد گفت کشش ندید دست شما نیس 

حالا اصلا دلم راضی نیس بره خیلی ناراحت شدم پیش مادرا اونجور گفت حس پسرم گریه کرد حس میکنم شخصیت خودمم خورد شد مخصوصا ک پیش کسایی بود ک با من بدن نمیدونم چ رفتاری نشون بدم شوهرمم گفت شنبه میرم میگم نمیاد پسرم به مدیر بگم دلیلشو یا بگم خودم نمیزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا اصلا دلم راضی نیس بره خیلی ناراحت شدم پیش مادرا اونجور گفت حس پسرم گریه کرد حس میکنم شخصیت خودم ...

ب مدیر بگو دلیل واقعی رو رک و ساده. بگو به این دلیل نمیزارم بچم بیاد

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....

اصلا مدرسه هیچ حقی ، هیچ حقی نداره که بین دانش آموز ها تفاوت بزاره 

من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️ کاربر « کاساندانم » هستم 🫶🏻✨ پیش از آنکه دانه‌ای جوانه بزند و به نور برسد ریشه ها تاریکی را تجربه می‌کنند 🪷... یک عدد Xstj که تکلیفش با خودش مشخص نیست اینکه برونگراست یا درونگرا 👾فرق است بین سرزمین و کشور ....
ب مدیر بگو دلیل واقعی رو رک و ساده. بگو به این دلیل نمیزارم بچم بیاد

به خانم گفتم به مدرسه میگم نمیاد گفت نمیتونید تو کار مدرسه دخالت کنید پسرت میاد کشش نده روز خوش

ولی خیلی بهم برخورده شنبه باید برم بار ها شده زدنش ولی چون شلوغه میوفته گردنش

یعنی چی که گفته « کشش ندید، دست شما نیست!» چی دست شما نیست؟! 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

اگر نمیذاری بره،پس خودتون همون روز ببرینش بیرون گردش و تفریح

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

اصلا مدرسه هیچ حقی ، هیچ حقی نداره که بین دانش آموز ها تفاوت بزاره 

متاسفانه خانمش فرق میزاره تاحالا چیزی نگفتم بارها جلو مادرا بد حرف زده شرمزده شدم بازم گفتم عب نداره پسرم شیطونه ولی باگریه ی امروزش منم اشکم دراومد