paeiz22 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 6641 عنوان متاهلا 235 بازدید | 11 پست عنوان34 بازدید| 0 پستکیا برای حال و احوالو زنگو پیام و حتی ابراز احساسات اینا و... نسبت به همسرشون پیش قدم میشن؟ تابحال شده پشیمون بشید؟ اگه بله چرا؟! یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻 1402/02/13 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس11ساله عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 206 مــــن ✋پشیمون نشــدم ..همیشم من پیش قدمم🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 کاربری «هـــفتم» تازه وارد نیسـتم 🤦🏻♀️
فاطمهjojo عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 1619 من خیلی احساسی ام و شوهرم اصلن نیست بخاطر همین اوایل خیلی اذیت میشدم و فکر میکردم دوسم نداره الان میفهمم مدلش همینه منم فکرمو درگیر اینچیزا نمیکنم
b_sarzamintar_azbaad عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 5188 اره مث .....اما چه میشه کرد زندگیه دیگه از روابط انسانی خستهم؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی
سانازسابق عضویت: 1400/05/23 تعداد پست: 901 آره من چن بار پیشقدم شدم مثه چی پشیمونم کرد یا گفت اشتباه فرستادی یا گفت چته سرحال و شادی یا گفت چی میخای ک اینارو فرستادی😏
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17141 اره چون جواب نمیده مثلا ۳ روز بعد نشستیم میاد اسمس هاش چک کنه میگه عه پیام دادی کی دادی بزار بینم چی گفتی😄😄😄😄 آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
روز_بارونی عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 18966 من .نه نشدهخیلی صمیمی هستیم و مسئله اینکه کدوم پیش قدم بشه اصلا بینمون مطرح نیس.
رعنا1365 عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 442 من قبلاً ها پیش قدم میشدم حتی اگر مقصر بود . الان میگم تو گور پدرت سگ ....ک اینقدر پرو کردمت ک فکر کردی چون حق داشتی پا پیش میزاشتم . دیگه محل سگم نمیدم خودش خسته میشه میاد سمتم .
سکینه۰سگ۰سیبیل عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 10077 من ..اصلا رو حساب کتاب خاصیم نیست این چیزامون در هر صورت من ی بار این کارارو کنم اون ۱۰ بار از این کارا میکنه
فاطچشمی عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 3729 من زنگ میزنم احوال پرسی میکنم بعد میگم چرا زنگ نزدی گوشیو قطع میکنم 😐😂 برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
paeiz22 مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 6641 من زنگ میزنم احوال پرسی میکنم بعد میگم چرا زنگ نزدی گوشیو قطع میکنم 😐😂 منم بهش گفتم دلت برام تنگ شده بود نه؟؟ گفت اوهوممممگفتم اونوقت باید خودم بگم؟؟؟؟ گفت خب اگه دلم تنگ نشده بود که زنگ نمیزدم😂 یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
فاطچشمی عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 3729 منم بهش گفتم دلت برام تنگ شده بود نه؟؟ گفت اوهومممم گفتم اونوقت باید خودم بگم؟؟؟؟ گفت ... 😂😂😂😂 برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود