2777
2789
عنوان

متاهلا

235 بازدید | 11 پست
عنوان
34 بازدید| 0 پست

کیا برای حال و احوالو زنگو پیام و حتی ابراز احساسات اینا و... 

نسبت به همسرشون پیش قدم میشن؟ 

تابحال شده پشیمون بشید؟ اگه بله چرا؟! 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اره چون جواب نمیده 

مثلا ۳ روز بعد نشستیم میاد اسمس هاش چک کنه میگه عه پیام دادی کی دادی بزار بینم چی گفتی😄😄😄😄

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

من قبلاً ها پیش قدم میشدم حتی اگر مقصر بود . الان میگم تو گور پدرت سگ ....ک اینقدر پرو کردمت ک فکر کردی چون حق داشتی پا پیش میزاشتم . دیگه محل سگم نمیدم خودش خسته میشه میاد سمتم ‌‌ .

من زنگ میزنم احوال پرسی میکنم بعد میگم چرا زنگ نزدی گوشیو قطع میکنم 😐😂

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
من زنگ میزنم احوال پرسی میکنم بعد میگم چرا زنگ نزدی گوشیو قطع میکنم 😐😂

منم بهش گفتم دلت برام تنگ شده بود نه؟؟ 

گفت اوهومممم

گفتم اونوقت باید خودم بگم؟؟؟؟ 

گفت خب اگه دلم تنگ نشده بود که زنگ نمیزدم😂

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
منم بهش گفتم دلت برام تنگ شده بود نه؟؟  گفت اوهومممم گفتم اونوقت باید خودم بگم؟؟؟؟  گفت ...

😂😂😂😂

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود