2777
2789
عنوان

!?How to die

195 بازدید | 30 پست

سلام 

من خیلی تو سایت گشتم ولی دوز مناسب برای خودکشی پیدا نکردم 

میخاستم بدونم چن ورق از قرص های ارامبخش مث بنزودیازپین باید مصرف کرد تا کار تموم شه؟ 

ی موقع یجوری نشع ادم فلج بشه زندگی از اینم که هست گندتر شه 

چی تو فیلما میخورن درجا میرن؟؟؟!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص برنج

الان واقعا داری بهش راهکار میدی؟:/

کوتاه بگم بهت:کمتر اهمیت بدی،بهتر زندگی میکنی💜🌸                                                                        ما آدمها قلبامون رنگیه مثل رنگین کمون،پس حواسمون باشه کسی سیاه وسفیدش نکنه💚🍃

تو فیلما ادای سریع رفتنو در میارن نمیان جلو دوربین خودکشی کنن نرن که 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 

کم چرت و پرت بگین . اینجا جا راه حل و جلب توجه و جلب دلسوزی نیس. کم بدبختی داریم هی شمام حرص بدین

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑