2777
2789
عنوان

میسلارواتر 📸🌱🕯️

1606 بازدید | 43 پست

از این میسلارواتر خیلی راضی بودم اصلاً باعث جوش نشد و خیلی خوب آرایش رو پاک می‌کنه البته برای آرایش چشم زیاد قوی نیست 

https://s8.uupload.ir/files/a64969c8-2b74-4458-84b9-6be28e18833c_nfym.jpeg 

حالا این تموم شده می‌خوام میسلارواتر نیتروژنا لاین هیدروبوست رو بگیرم اگر کسی استفاده کرده بگه راضی بوده یا نه🤍

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میسلار که نه اما من آبرسانش رو‌استفاده کردم اصلا جالب نبود،بشدت سنگین و دیر جذب بود و باعث جوش شد&nb ...

کدوم آبرسانش؟من مدل ژل کرمشو دارم خیلییی خوبه خیلی دوسش دارم

عههه منم از این دستبند کارتیرت سفیدشو دارم😁 به نظرم خیلی نازن  اینو استفاده نکردم چشم رو نمیس ...

من عااااشق کارتیرم🤦🏻‍♀️

نه نمیسوزونه عزیزم

میسلار که نه اما من آبرسانش رو‌استفاده کردم اصلا جالب نبود،بشدت سنگین و دیر جذب بود و باعث جوش شد&nb ...

عزیزم واتر ژلشو استفاده کردی یا ژل کرمشو من واتر ژل استفاده کردم عالی بود دوستام متوجه شدن پوستم انگار شاداب شده بود اما چون گرون بود دیگه نخریدم

عزیزم واتر ژلشو استفاده کردی یا ژل کرمشو من واتر ژل استفاده کردم عالی بود دوستام متوجه شدن پوستم انگ ...

منم مدل ژل کرمشو دارم خیلی خوبه 

عزیزم واتر ژلشو استفاده کردی یا ژل کرمشو من واتر ژل استفاده کردم عالی بود دوستام متوجه شدن پوستم انگ ...

عزیزم استارتر راجب لاین هیدروبوستش سوال کرده بود منم راجب همون لاین هیدروبوستش گفتم،وگرنه هم واتر ژل و هم آبرسان لاین زردچوبشو خودمم دارم و راضی ام

شما گفتی هیدروبوست منم نظرمو راجب هیدرو‌بوستس گفتم عزیزم،وگرنه واتر ژل و آبرسان زردچوبشو‌ منم دارم و ...

خب عزیزم واتر ژل و ژل کرم هردو مال لاین هیدروبوسته دیگه 

هیدروبوست یک لاین از محصولات پوستیشه

خب عزیزم واتر ژل و ژل کرم هردو مال لاین هیدروبوسته دیگه  هیدروبوست یک لاین از محصولات پوستیشه

وای ببخشید ببخشید من اصلا حواسم نبود ،میخوندم هیدروبوست اما تو‌ذهنم همش برایت بوست بود!اصلا دقت نکردم!چون هیچ خاطره خوبی ازش ندارم،معذرت میخوام

من میسلار سیمپل دارم خیلی ازش راضیم 

چشممو هم نمیسوزونه😅

نیتروژنا میسلارشو ندارم اما ژل شستشو و ابرسان و دور چشممشو دارم راضیم 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃