2777
2789
عنوان

میسلارواتر 📸🌱🕯️

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 43 پست

من پوستم چربه میخوام آبرسان و مرطوب کننده و تونر بگیرم میشه راهنمایی کنین🌱💚

پوستم این اواخر تیره شده و کلا منافذ باز داره چه محصولی بگیرم که به بهبود این ها کمک کنه

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من پوستم چربه میخوام آبرسان و مرطوب کننده و تونر بگیرم میشه راهنمایی کنین🌱💚 پوستم این اواخر تیره ...

من ابرسانم رزاکلینه

راضیم ازش

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
وای ببخشید ببخشید من اصلا حواسم نبود ،میخوندم هیدروبوست اما تو‌ذهنم همش برایت بوست بود!اصلا دقت نکرد ...

خواهش می‌کنم عزیزم 

لاین برایت پوست بیشتر برای کسایی که لک یا چروک دارن خوبه و یکم لایه برداری می‌کنه واسه همین درکنارش بهتره حتماً از آبرسان و مرطوب کننده‌ی خارج از این لاین استفاده بشه

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️

حقیقتا سینره عالی بود من خیلی راضی بودم تو ایرانیا جوش‌نمیزدم باهاش‌و‌جوشیم بود خشک‌میشد پاک کنندگیشم بالا بود حتی برای آرایش چشم‌ 

ولی شوون و یونی اصلا و‌ابدا راضی نبودم 

دیپ سنس و فقط ژل و تونرشو استفاده میکنم  راضیم 

من عاشق گارنیه صورتی هستم ، ب نسبت همه میسلار ها برای پوست خشک و حساس من مناسب تر بود

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
من ابرسانم رزاکلینه راضیم ازش

ممنون عزیزم🌱💚

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
حقیقتا سینره عالی بود من خیلی راضی بودم تو ایرانیا جوش‌نمیزدم باهاش‌و‌جوشیم بود خشک‌میشد پاک کنندگیش ...

من ژل شستشو و ضد افتابم سینره‌است خیلی راضیم

پس میسلار واترم داره؟خوبه احتمالا اونم ب پوستم بیاد

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
قیمت؟

۲۲۰ 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
من میسلار سیمپل دارم خیلی ازش راضیم  چشممو هم نمیسوزونه😅 نیتروژنا میسلارشو ندارم اما ژل شستش ...

سیمپل آبرسان و مرطوب کننده‌‌شو دارم معمولیه 

نیتروژنا لاین هیدروبوست بیشترشو دارم گفتم میسلارشم امتحان کنم. ژل شستشوش که عالیه

من ژل شستشو و ضد افتابم سینره‌است خیلی راضیم پس میسلار واترم داره؟خوبه احتمالا اونم ب پوستم بیاد

من خیلی راضی بودم اولین بار تو‌مسافرت مجبوری خریدم چون پکیجینگ سادهای داشت فک میکردم بیخود باشه ولی خیلی عالی بود حتی به نظرم به مرور نقاط سیاه دور بینی و هم  تمیز میکرد 

من پوستم چربه میخوام آبرسان و مرطوب کننده و تونر بگیرم میشه راهنمایی کنین🌱💚 پوستم این اواخر تیره ...

آبرسان واترژل نیتروژنا 

اگر در کنار تیره بودن لک هم داری تونر گلایکولیک اسید پیکسی خیلی خوبه ولی یکم قیمتش بالاست

سرم نیاسینامید اوردینری برای منافذ خوبه ضدجوش هم هست

سرم آبرسان هیالورونیک اسید نیتروژنا برای شادابی پوست 

هفته‌ای یکبار اسکراب هم باعث میشه پوست روشن بشه یک مقدار

عزیزم چند میگیرید اینو؟

میسلارواتر بیودرما رو ۷٫۸ ماه پیش گرفتم عزیزم یادم نیست

میسلارواتر نیتروژنا حدوداً ۲۵۰ هست

سیمپل آبرسان و مرطوب کننده‌‌شو دارم معمولیه  نیتروژنا لاین هیدروبوست بیشترشو دارم گفتم میسلارش ...

از برند سیمپل فقط ضد آفتاب و میسلار دارم که ضدافتابش چرته ولی میسلار عالیه 

اره کلا برند نیتروژنا خیلی خوبه 

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃