2777
2789
عنوان

بارداری

172 بازدید | 29 پست

ماه ۶ اقدامم

ماه سوم یه بارداری شیمیایی داشتم😭

روز ۱۷ و۱۸ پری نوک سینه م درد داشتم

ولی امروز که روز ۱۹م پریودی هست دیگه هیچ دردی ندارم

یعنی این ماه هم نشد؟؟😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله بارداری عزیزم منم 6ماهه اقدامم دکتر یه ماه دیگه بهم نویت داده برم ببینم برا چی هنوز بچه نیومده

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
شایدتخمک ازادشده ک دردداشتی.. نزدیکی میکردی همون تایم خب.. 

نه هیچ موقع ای اصلا این جوری نوک سینه م درد نمیگیره

آخه ۴،۵ روز فک کنم گذشته بود از تخمک گذاری

حالم از این روزای مزخرف انتظار بهم میخوره

منم ولی دیگه بیخالشم 

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

توروخدا برام دعا کن پریود بشم و باردار نشم منم برات دعا میکنم زود باردار بشی و یک بچه خوشکل بیاری 🙏🏻🥺🍀

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
نه هیچ موقع ای اصلا این جوری نوک سینه م درد نمیگیره آخه ۴،۵ روز فک کنم گذشته بود از تخمک گذاری

هرماه من وقت تخمک گزاریم ی مدل علائمی دارم ی موقع ها حالت تهوع ی موقع هم مثه تو میشم.. ولی نزدیکی کن. انشالله ک بگیرع.. برابارداری وقتی دیدی پری نشدی بعدش برو تست بزن.. سیکلت چن روزست?

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

چشم انشالله خبری نیس عزیزم،نترس هیچی نیس 

ایشالا 🙏🏻🥲

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
هرماه من وقت تخمک گزاریم ی مدل علائمی دارم ی موقع ها حالت تهوع ی موقع هم مثه تو میشم.. ولی نزدیکی کن ...

حتی خستم از اقدام

میدونی که چقدر سخته

مخصوصا وقتی میبینی این همه تلاش کردی بی فایده بود😥

حتی خستم از اقدام میدونی که چقدر سخته مخصوصا وقتی میبینی این همه تلاش کردی بی فایده بود😥

دیگ بش فک نکن .. من ۸ساله بچه نیاوردم امیال رفتم برا ای وی اف .. 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز