2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 29 پست
۲۷،۲۸ روز

ب نظرم بعدازپاکیت فقط اقدام کن تا هجدهم بخادبگیرع توهمون تایم مگیره.. گرمی بخورین ژل رویال بخر.. فرتیل اید بخر واسه هردوتون خبه. تقوبتیه. جیسینگ بده شوهربخوره. خوبه. موقع نزدیکی ب بچه فک نکن فقط

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب نظرم بعدازپاکیت فقط اقدام کن تا هجدهم بخادبگیرع توهمون تایم مگیره.. گرمی بخورین ژل رویال بخر.. فرت ...

اتفاقا فکر نمیکنم

فقط نزدیک پریودی که میشم فکرم درکیر میشه 

من یه بار باردار شدم سقط کردم خودم خیلی پشیمونم

اونجا با همسرم مشکل داشتم

ب نظرم بعدازپاکیت فقط اقدام کن تا هجدهم بخادبگیرع توهمون تایم مگیره.. گرمی بخورین ژل رویال بخر.. فرت ...

الان تایپیکت رو دیدم

الهی زودی مراحل ای وی اف رو تموم کنی و بچه هاتو بغل کنی عزیزم

منم همش میخوام بیخیال شم ولی از ده روز مونده به پری شروع میشه فکر و خیالام

اره عزیزم خودمم مثل خودتم ماه پیش 18روز از وقت پریودیم گذشت فکر میکردم باردارم بی بی چک اشتباه منفی میشه بعد پریود شدم اون شب تا صبح ایقد گریه کردم تا یک هفته چشمامم ورم بود باز نمیشد 8روز پیش تولدم بود رفتم دکتر زنان نوبت گرفتم برا یک ماه دیگه برم ببینم مشکل چیه انشالله دوتامون همین ماه بارداریم من که 31این ماه باید پریود بشم

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 
اره عزیزم خودمم مثل خودتم ماه پیش 18روز از وقت پریودیم گذشت فکر میکردم باردارم بی بی چک اشتباه منفی ...

منم فک کنم ۲۷ باید بشم

من خیلی فشار رومه از اطرافیان😭

اتفاقا فکر نمیکنم فقط نزدیک پریودی که میشم فکرم درکیر میشه  من یه بار باردار شدم سقط کردم خود ...

روز ۷و۱۱و ۳پری بادکش کن خودته.

کجا انجام میدن؟ درد داره؟ هیچی نمیدونم ازش

خودت انجام بده کاری نداره طب سنتی هم بری انجام میدن .. میتونی سربطری دلسترو برداری ی کوچولو پنبه بزاری توش بعد پنبه رو کبریت بزن روشن ک شد لیوانو برگردون روش

منم فک کنم ۲۷ باید بشم من خیلی فشار رومه از اطرافیان😭

فداتم عزیزم انشالله درست میشه خودمم والا از بس بهم میگن

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا