2777
2789
عنوان

موقع جهاز چیدن کیا اومدن خونتون؟

717 بازدید | 31 پست

من دوس ندارم کسی بیاد فقط در حد کمک دادن تو وسایل سنگین خوبه

ولی اظهار نظر تو چیدمان رو اصلا دوس ندارم کسی دخالت کنه

خانواده همسرم شدیدا رسم دارن بیان جهاز بچینن اشپز خونه رو... ظروف رو بزارن اپن ظروفارو نمایشی بزارن تو کابینت

چطور سنت شکنی کنم بگم نیان ناراحتم نشن

والا خودم از پس چیدن اشپزخونه برمیام که

همسرمم وسایل سنگینو میبره بالا

این رسم هارو نداریم 

نه برای خرید کسی بود 

نه چیدن وسایل 

خودمون همه کار هارو انجام دادیم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما رسم جهاز چیدن وجهاز دیدن نداریم موقع  جهاز چیدن مادرشوهرم واسه تمیز کاری خونه اومد دیگه واسه دیدن نیومد بعد یکسال مهمونی  داشتیم فامیلای شوهرم اونم مادرشوهرم کیبرد نشونشون میداد 

با شرکت طراحی داخلی صحبت کردیم اومدن قسمت های مختلف رو وسایل چیدن  شماهم همین کارو کنین ، تا د ...

همسرم خودش طراح دکوراسیونه

ولی متاسفانه خانوادش اظهارنظر زیاد میکنن...

سلام

اصلا نزن تو ذوقشون چیدند رفتند خودت بعدا درست کن به سلیقه ات الکی شرمیشه و باهات بدمیشند سر یه مساله ی نه خیلی مهم

مادرم خواهرم من مادرشوهرم و جاریش چون بچه نداره همه جا دعوتش میکنند چیدیم من تااشپزخونه بودم فقط رفتم مکه بقیه اش رو خودشون چیدند دستشون دردنکنه

بعد که ا‌مدم تهران تشکر کردم ازشون و برای روز پاتختی جاهاشونو به میل خودم عوض کردم 

مارسم نداریم نشون بدیم

میومدند دیدن مکه ام میدیدند

منم تو خانواده شوهرم رسم شکنی کردم 

واسه هیییییچی نگفتم و تو هیچی دخالتشون ندادم 

منو مامانم باهم همه کار کردیم و کارگر گرفتیم برای وسایل سنگین 

چون وسیله هم از شوهرم نگرفتیم تونستم ولی اگه اون وسیله میداد حتما خواهرا و ننه شو میاورد

آسون نیست وقتی رسمشونه بتونی جلوشون وایسی

دخترخاله من موقعی که جهیزیه داشت میچید به من و خواهرش گفت بریم کمک خودمون بچینیم

از قبل گفته بود هیچکس نیاد

چند دقیقه بعد دیدیم در زدن قوم شوهرش ریختن داخل شروع کردن به چیدن چندتا از وسیله ها رو هم شکستن دوتا نمکدون با یه قوری که مال سرویسش بود و ناقص شد

من از همونجا زدم بیرون اعصابم نکشید دخترحالمم زنگ زده بود به شوهرش فحشش داده بود از همون موقع اختلافشون شروع شد همش ۲ سال زندگی کردن جدا شدن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊