2777
2789

من با خانواده شؤهرم توی یه خونه زندگی میکنیم و من باردارم شوهرم به مناسبت اینکه بچه به دنیا بیاد دوتا گوسفند خرید که یکیشون نذر کنیم و یکیشم برای استفاده خؤدمؤن برداریم من حالا امروز مادر شوهرم میگه اگر پسر کوچیكم بره سر کار اون یكیم نذر میکنیم هر دو گوسفند مال شوهر منه من از این موضوع ناراحت شدم مادر شوهرم گفت من اختیار مال خؤدمم ندارم خانما شوهرم خرج خونه رو میده خرج دانشگاه پول تو جیبی برادرشم میده خرج مادرشم میده من حتی یه مسافرتم نرفتم خیلی از خواسته ه‍ام می‌گذرم که به شوهرم فشار نیاد حالا میگن تو جلوی چشمت تنگه واقعا اینجوریم؟؟

دیگه اون خودشو خانم خونه میدونه 

اشتباه کردی رفتی کنارش

سعی کن جداشی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر دقیقااا اینجوری و روزی ۱۰۰0 بار گوه خورد خودم میدم بابت کاری که کردم

اره منم باهاشون یه ساختمونم خیلی سخته

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
2790
2778
2791
2779
2792