2777
2789

بخدا خسته  شدم 

ار هر کسی خوشم اومد. هرکسی اومد خواستگاری 

هر کسی که قصد ازدواج داشت باهام بختش باز شد رفت ازدواج کرد

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

حالا میگین چند سالته. 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

من ۲۴ سالمه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر دستت خیره برای منم دعا کن 😑😂😂

اشکال نداره ان شاءالله بهترین بخت نصیبت میشه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

میگن خدا دل شکسته رو جواب میده  ولی من چی کار کنم 

وای چقدر دستت خیره برای منم دعا کن 😑😂😂 اشکال نداره ان شاءالله بهترین بخت نصیبت میشه 

بخت خوب  وقتی بخت همه رو باز میکنم . آخرش تمام پسرا متاهل میشن من هنور مجردم 

روش جدید مخ زنی 😂  البته میتونی ازش درامد کسب کنی

خیلی می تونم. بخدا بنویسم بخت پسرا رو بار میکنم . 

یاد یه فیلم سینمایی افتادم عین شما بود 😁😂

آها اسمش یادم افتاد داماد خوش قدم 

حتما ببینیدش 😂😂😁😁

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

برای من دعاکن منم برات دعامیکنم خدابهترین آدمو وارد زندگیت کنه 

من۳۴سالمه دیگه امیدی ندارم💔

لطفابرای بچه ام یک صلوات بفرستید  برای خوب شدن مادرم یه حمدبخونید🙏🏻😭

خیلی می تونم. بخدا بنویسم بخت پسرا رو بار میکنم . 

الان همه پسرا فرار میکنن از ازدواج انقدر همه چی گرونه کسی جرئت نداره بره زیر بار مسئولیت زن بچه

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

برای من دعاکن منم برات دعامیکنم خدابهترین آدمو وارد زندگیت کنه  من۳۴سالمه دیگه امیدی ندارم💔

اسمتون چیه 

نمیتونم فکر کنم به خانم برای ازدواج که عزیزم . با آقایون هست. ولی چشم .

الان همه پسرا فرار میکنن از ازدواج انقدر همه چی گرونه کسی جرئت نداره بره زیر بار مسئولیت زن بچه

همه ازدواج کردن همه. 

قبل خالم گفت یه پسر هست خوبه. دوست شوهر خالم هست پ میخواستن منوراشنا کنند امروز خبر آوردن ازدواج کرده 

یه پسر تو حسینه میدیدمش ازدواج کرد 

یه پسر لنگ بود سر کار هم نمی رفت یه هفته خوشم اومد ازش اونم ازواج کرد 

دوست پسرم  نارو زد بهم ازدواج کرد 

پسر عمم . مادرش قرار گزاشته بودن بعد دانشگاه همه چیز رسمی بشه ازدواج کرد. 

وضع اقتصادی برای دور بر شما خرابه .