2777
2789

من قبلا آنلاین شاپ داشتم‌

قبل فیل-ترینگ اوضام خوب بود نسبتا داشتم پیشرفت میکردم 

تو این-ستا پیج داشتم 

از بعدش کلا همه چی خراب شد 

همه فیل-تر شکن ها از کار افتاد دو‌بار پولی داشتم خوب بود فقط 

الان به مبلغی دارم حالا خیلی زیاد نیست ولی موندم‌چی کار کنم ! دوباره برم سراغش جنس بیارم ! 

یا برم باهاش طلا بخرم؟؟ 

میشه بگید اگه جای من بودید چه میکردید؟؟؟

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست نکش کارتو ادامه بده که پیشرفت کنی

نیاز دارم مطمئن بشم

حس خودم همینه که ادامه بدم 

همسرم میگه الان دیگه کسی ای-نستا نمیاد 

خب میشه یه شبکه دیگه ام کار کرد

من هم شرایط شما رو دارم😞 دقیقا قبل از فیلترینگ کارم رو شروع کردم با کلی جنس ... که همش مونده 😁نا امید شده بودم کلا . ولی الان دوباره شروع کردم تو باسلام

بنظرم الان باسلام  برای کسب و کارهای نو پا و کوچیک  بهتر جواب میده از اینستاگرام ...

انقد اینستاگرام م قطع و وصل میشه عصبی شدم کلا پیجم رو بستم فعلا ...  

من هم شرایط شما رو دارم😞 دقیقا قبل از فیلترینگ کارم رو شروع کردم با کلی جنس ... که همش مونده 😁نا ا ...

چرا میگی با سلام؟ با سلام کلاهبرداری میکرده خیلی درصد میگیره ازت😭😭😭😭😭😭😭

نیاز دارم مطمئن بشم حس خودم همینه که ادامه بدم  همسرم میگه الان دیگه کسی ای-نستا نمیاد  ...

روبیکا هم میتونی کار کنی ولی اینستا هم هنوز خیلیا میان

پسرم به بنده درخواست دوستی ندید شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش و اینکه همه کثیفن حتی بال پروانه ها

کارت و ادامه بده با سلام ثبت نام کن خیلی اعتماد میکنن دی ج ی کالا و اینکه هر چی ک میاری بروز و با کلاس بیار اوایل هم درصد سود و کم بگیر تا مشتری جذب کنی اگه تونستی برا خودت سایت فروش بزن

پیج اینستام @aisan.2018 لباس وارداتی میفروشم اگه دوس داشتی فالو کن😉تلگرام https://t.me/froshgah_aisan  واتسآپ https://chat.whatsapp.com/Bb1bp94frsq01h4TXFigMU