2777
2789
عنوان

کیا بد عکسن؟؟؟

132 بازدید | 36 پست

بچه ها من تو آینه خودمو میبینم واقعا طوریش نیس چهرم مامانم هم میگه خوبی هم چشات خوبن هم بینیت خوبه سلفی هم میگیرم خیلی خوب میفتم ولی امان از دوربین پشت گوشی خیلی بد منو نشون میده اصن افتصاح میشم😢

هرکی میگه بیا عکس بگیریم تن و بدنم میلرزه😕

در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی🌹🌹

منم همینم 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چون اون  تصویرمونو برعکس میکنه و ما چون ب چهرمون عادا نداریم اینجوری فکر میکنیم

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

چون اون  تصویرمونو برعکس میکنه و ما چون ب چهرمون عادا نداریم اینجوری فکر میکنیم

تصویر آینه واقعی تره یا دوربین گوشی؟🤔

اصن چیزی ک تو آینه میبینم با چیزی که تو عکسه خیلی متفاوته حالا چ دوربین جلو چ پشت  ینی کدومش چ ...

دقیقا برا منم‌سواله

آره دقیقاً ، دوربین گوشی خیلی متفاوت نشون میده خوب در نمیاد به درد عکاسی نمیخوره 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚