2777
2789
عنوان

کیا بد عکسن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 36 پست
باید اعتماد به نفس بالایی داشته باشی

بابا بخدا اصن بحث اعتماد به نفس نیست تو آینه خیلی خوبم تو عکس خیلی بد میشم دلیلشو واقعا نمیفهمم

در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی🌹🌹

چندتا نکته داره 😂 من به عنوان آدم خوش عکس میگم 

مدل مویی ک تو عکس به ادم میاد با واقعیت فرق داره 

مثلا میگم کلا ب  من فرق وسط بیشتر میاد ولی تو عکسام فرق چپ قشنگ میفته 

جایی ک میخوام عکساش قشنگ شه و مهمه فرق چپ میکنم 

عکسایی ک ادم به دوربین نگاه نمیکنه قشنگ تر میشه اصولا 

شال و کلا چیزایی ک به صورت نزدیک تره خیلی مهمه رنگای با انرژی باشن  مثلا ممکنه ی شال طوسی خیلی بهت بیاد ولی با شال زرشکی عکسات قشنگ تر میشه 

ارایشم همینه 

برای ارایش شاید ی رژگونه ملایم و رژ نود قشنگ باشه 

ولی تو عکس ادمو شبیه روح میکنه 

جایی ک عکسش برات مهمه بهتره رژ جذاب تر و رژ گونه بیشتر بزتی 

لباست نه باید اور سایز باشه نه خیلی جذب ک ایرادای بدنو نشون بده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

آره دقیقاً ، دوربین گوشی خیلی متفاوت نشون میده خوب در نمیاد به درد عکاسی نمیخوره 

اصن فرق چهره من تو آینه با عکسایی که با دوربین پشت گوشی میگیرم از زمین تا آسمونه💔

چندتا نکته داره 😂 من به عنوان آدم خوش عکس میگم  مدل مویی ک تو عکس به ادم میاد با واقعیت فرق د ...

مرسی عزیزم‌🌹☘

حتما رعایت میکنم ببینم عکسام بهتر میشه یا نه😂

اصن فرق چهره من تو آینه با عکسایی که با دوربین پشت گوشی میگیرم از زمین تا آسمونه💔

میدونم چی میگی همینجوریه کلا ، ببین من دیروز داشتم از یه منظره با دوربین موبایلم داشتم عکس میگرفتم بعد اونو عکسو داشتم با اون منظره مقایسه می‌کردم از زمین تا اسمان فرق داشت ، چه زاویه ها چه رنگ ها ، باید همیشه ف ل تر گوشی باشه تا یه مقدار بهتر بشه ، موبایل کلا به درد عکاسی نمیخوره 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

میدونم چی میگی همینجوریه کلا ، ببین من دیروز داشتم از یه منظره با دوربین موبایلم داشتم عکس میگرفتم ب ...

آفرین دقیقا.فک کنم‌دوربین عکاسی بهتر باشه عکسا واقعی ترن

من رو دماغم حساس شدم هر عکسی میگیرم احساس میکنم فقط دماغم برا همین اصلا دوس ندارم از خودم عکس بگیرم& ...

ان شاءالله عزیزم.فقط تحقیق کن یه دکتر خوب برو دکتر تو عمل بینی خیلی مهمه

آفرین دقیقا.فک کنم‌دوربین عکاسی بهتر باشه عکسا واقعی ترن

معلومه که بهترن پولشون هم بهتره 😄 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

معلومه که بهترن پولشون هم بهتره 😄 

روز به روز داره قیمتشون بیشتر میشه کاش همون چند سال پیش که میخواستم میگرفتم.الان واقعا گرون شدن

چندتا نکته داره 😂 من به عنوان آدم خوش عکس میگم  مدل مویی ک تو عکس به ادم میاد با واقعیت فرق د ...

طبیعی ژست گرفتن هم خیلی مهمه و باید ببینی با چه ژستی بهتری

روز به روز داره قیمتشون بیشتر میشه کاش همون چند سال پیش که میخواستم میگرفتم.الان واقعا گرون شدن

آره والا منم الان عکاسی طبیعت انجام میدم واقعاً به سختی میتونم یه عکس خوب دربیارم ، اصلا نمیتونه اون زیبایی ها رو درست نشون بده، دوربین حرفه ای خیلی خوبه ، این دوربینای موبایل هر چقدر هم از عمر موبایل بگذره کیفیتشون میاد پایین