2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 33 پست
ببین منم ی زمان مث شما بودم انقد چیزمیز میزدم برا جوشام ک نگو از گیاه آلوئه ورا گرفته تا کلی کرم و ا ...

اتفاقا الوورا تازه هم گرفتم 

میسلارواتر برای پاک کردن ارایشم 

و دستمال مرطوب و... 

بیخیالشون شدم ی سال ولی نه تنها جاشون نرفت.. باز جوشم زدم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اتفاقا الوورا تازه هم گرفتم  میسلارواتر برای پاک کردن ارایشم  و دستمال مرطوب و...  ...

ببین من برا جای جوش پماد تریتنوئین میزدم چون لایه برداره رو کل صورت نمیزدم فقط ی نقطه روی جای جوش ب مرور جاشو میبره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من برا جای جوش پماد تریتنوئین میزدم چون لایه برداره رو کل صورت نمیزدم فقط ی نقطه روی جای جوش ب ...

قیمتش چنده

حتما برو دکتر برات ی سونو بنویسه ب احتمال زیاد تنبلی تخمدان داری ک زیاد جوش میزنی

اگر داشتم بعدش باید چیکاکرد

تخمدان پلی کیستیک؟ ینی چطور تغییرسبک؟ 

آره

پیج داره اینستا باید بخونی

روغنهای بازاری حدف میکنی روعن کنجد زیتون جایگزین

قند شکر و وسایل سوپرمارکت حذف

آرد سفید حذف نان های فانتزی لواش بربری حذف بجاش سنگک و نان جو میخوری

و برخی چیزای دیگه 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
اتفاقا الوورا تازه هم گرفتم  میسلارواتر برای پاک کردن ارایشم  و دستمال مرطوب و...  ...

کرم پودر رو حتما حذف کن روتین پوستیت هم نباید زیاد محصول داشته باشه سه تا فقط اصلیه شوینده ابرسان ضد افتاب حالا اگر جای جوش یا جوش داری در کنارش ی ضد جوش یا ترمیم کننده دیگه هیچیییی پوستتو نباید با محصولات بهداشتب خفه کنی 

اگرم میتونی محصولات avene رو امتحان کن من از پیج اینستاش میگیرم avene_officialll که محصولاتش اصله چون فیکش زیاد شده شوینده اشو زدم واقعا خفن بود سیکالفیت اون هم که خیلی معروفه دیگه اونم جای جوش معجزه کرد برام ابرسان و ضد افتابشم عالی بود 

کرم پودر رو حتما حذف کن روتین پوستیت هم نباید زیاد محصول داشته باشه سه تا فقط اصلیه شوینده ابرسان ضد ...

اتفاقا میخاستم ضدافتاب بی رنگ همین مارک aveneرو سفارش بدم با شوینده اش 

قیمتش چنده

دقیق نمیدونم فک کنم بین ده تا بیس هزار تومن باشه

ولی شب قبل خواب نقطه نقطه رو جوش یا جای جوش میزدم ب مرور جاشو میبرد

جوشایی ک میزدم زیرپوستی دردناک بود ک انقد انگولکش میکردم میکندم جاش بدجور میموند 

واقعا خوبه من هر دوتاشو دارم شویندش واقعا پوستو دو درجه روشن میکنه و خیلی سریع جوش رو خشک میکنه کمتر ...

ی نمونه اونه هس ک رنگی ی نمونه مینرال.. کدوم بهتره