عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
۱۸ جلسه رفتم،موهام کم و نازک شده ولی هنوز رویش داره
من زایلاپی میزدم ولی بازم یکم درد رو داره
خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️
کلا درد داره با هر دستگاهی داره موهاتو از ریشه میسوزونه مگه میشه نداشته باشه
چند نفر شنیدم میگن درد نداره که
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
من همه دور و بری هام ۶ جلسه نهایت ۸ جلسه هرماه رفتن بعد اون دو ماه یا سه ماه یبار بعدشم هروقت مثلا بیست درصد دربیاد میرن که میشه ۵ ۶ ماهی یبار
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه