2777
2789

گشنمه

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داستان ترسناک الان زندگی منه 

توروخدا دعا کنید مشکلاتم حل بشه و ختم بخیر بشه 

توروخدا دعا کنید آبروم حفظ بشه و زندگیم بهم نریزه

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

باردار ها و حساس ها نخونننننننن🤝🤝🤝🤝🌱

دوستم میگفت خونه شون جن داره بعد تو حیاطشون یه پیرمرد دیده بودن بعد مامانه گفته بود اهمیت ندین بهشون😐

اونقدر ضعیفم که تو مجازی هم نمیتونم خودم باشم خودِ واقعیم👨‍🦯🕳🌱     B.b.b.bom  
باردار ها و حساس ها نخونننننننن🤝🤝🤝🤝🌱 دوستم میگفت خونه شون جن داره بعد تو حیاطشون یه پیرم ...

خونه پدربزرگ منم جن داره عموم اینا میبیننشون زن عمومم دیده بود گفت تنها بودم همش سایه رد میشده گفت رفتم حموم یکی دست زده ب گردنم قشنگ حس کردم �

عزیزم انشالله که همه چی ختم ب خیر میشه برات

الهییی آمین 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»