2777
2789

عزیزم دیابت به مرور زمان باعث این میشه که پاهاشون زخم بشه من برای مادرم پماد کیمیا خریدم واقعاتاثیر داشت طول درمان بستگی به این داره که زخم چقدر عمیق باشه البته فکر نکنی چون تازه دیابت گرفته پماد به دردش نمیخوره این پماد از زخم شدن پا جلوگیری میکنه برای درمان زخم دیابت میتونی از پماد کیمیا استفاده کنی.

سلام بچه ها من یه سوال دارم 

من داشتم توی اینترنت میگشتم که رسیدم به یه سایت فروش مواد غذایی و شوینده خارجی به اسم دایاسنتر اونجا یه قرص شیرین کننده برای دیابتی ها پیداکردم و خریدم، حالا من سوالم اینه که روزی چندتا از این قرص قند دیابتی جینا میشه خورد تا قند خونم بالا نره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دارچین و زنجفیل برای دیابت مفیده ولی به درمان گیاهی بسنده نکنیدحتما برین پیش یه دکتر خوب. بابای من دیابت داشت به توصیه های دکتر رابعه زمانی عمل کرد و کنترل شد دیابتش