2777
2789
بامیه ...سرشو ببر بذار از شب تو صبح تو ی مقدار اب خیس بخوره تو یخچال دارچین زنجفیل دمکرده گزنه دمکرده پوست داخلی گردو که نازکه اب شلغم و اب هویج کدو لوبیا سبز
الحمدلله رب العالمین ...
همه اینایی که دماوند جون گفت به جز آب هویج. من دیابت بارداری دارم دکتر گفت هویج پخته و آب هویج ممنوعه .چون قندش فورا جذب میشه
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم قند داره دکتر بهش گفته میتونی اب هویج بخوری کلا میوه های شیرین کمتر خورده بشه بهتره مثل هندوانه خربزه توت انجیر خرما البته اینا همه قندوبالا میبره بهتره رعایت بشه کاهش مصرف نان و برنج مخصوصا نان سفید نون سبوس دار عالیه و نان جو
الحمدلله رب العالمین ...
آره منم نان سبوس دار و برنج قهوه ای میخورم. شاید مادر شوهرتون انسولین میزنه بخاطر اون دکتر آزاد گذاشته. من فعلا دارم با رژیم کنترل میکنم.
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
قند بالا چربی نخوره. قند و چیزای شیرین نخوره. غذاهاش رژیمی باشه
گاهی دلــــــم میخواد وقتی بغـــــــض میکنم خـــــــدا از آسمون بیاد پایین اشکامــــــو پاک کنه و دستمو بگیره و بگه آدمـــا اذیتت میکنن؟!؟ بیــــــا بریـــــــــم . . . . . .
شنبلیله تو سبزی خوردن بگیره همیشه بخوره . گردو پوستدار یه پوستای نازکی بین مغز گردو هست اونارو جمع کنه هر سری یه مشت بجوشونه بزار دم بکشه بعد بزار یخچال روزی یه استکان بخوره.آب سیاهی میشه این جوشونده. تقریبا یه مشت پوست یه لیتر آب بزاره .
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات
من مامانم دیابت نداره ولی چون مادرشو خواهرش دارن الان ۵ساله لب به قند و شکر نزده. خیلی دلش یه چیز شیرین بخواد با چایی بیسکویت ساقه طلایی یا یدونه خرما میخوره . گاهی هم توت خشک
خدایا شکرت بابت همه مهربونیات

💥💥💥واسه دوستایی كه با اين برند عالي آشنايي ندارند👇

فوراور يك #سوپر_برند آمريكاييس كه محصولاتش كاملا #گياهي و بدون هيچ گونه مواد شيميايي و بِيس محصولات #الوورا باربادنسيس و مشتقات #کندو زنبور عسل میباشد ،بیش از #٣٩ سال از فعاليت اين كمپاني ميگذرد. و در #۱۶۰ کشور دنیا نمایندگی رسمی دارد این یعنی یک لول جهانی 👌

👈فوراور ۹۷% آلوئه ورای دنیا و ۶۵% عسل دنیارا تامین میکند . 😍

فوراور ۲۵۰ نوع محصول در زمینه های مراقبت های شخصی،مراقبت های پوستی و روغن های حیاتی و غیره دارد..🔴

برای اطلاعات بیشتر و سفارش به آیدی تلگرامی

@Akalin_az

پیام ارسال نمایید.