2777
2789
عنوان

حالا الانتو با یه بیت شعر بگو

165 بازدید | 28 پست

خودم : افسرده ایم و خسته دل از هرچه هست و نیست / شاید به بوی زلف تو خود را دوا کنیم

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی

قسمت اول شعر خودت☹️💔

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اِی طفل سر بر بالین بگذار دهانم آسفالت گردید

آن طفل دِگر سپیده دم همی به مکتب رود و مادر دیدگان برهم نگذاریده

ببخشید که قافیه نداره   مثلا شعر نوعه   

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی ابی 

ولی باخفت وخواری پی شبنم نمیگردم 

حس وحالم کمی تاقسمتی اینه.. همش نیس😁

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بنشین مرو که خواب نیاید به چشم ما

بسیار شب به خاطر امشب نخفته ایم

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌       

خدایا بگیر دستم ک بدجور خستم

بده پولی ک جر خوردم از بی پولی😂🍆

مَثلاً بِیادِ سَرِ قَبِرَمِ اَشِکِ بِریزِهِ.                                  یِهوُ پاشَمِ ازِ تَرِسِ پَشِمِاشِ بِرِیزِهِ.😇😅

خوش به حال باد

گونه‌هایت را لمس می‌کند

و هیچ‌کس از او نمی‌پرسد که با تو 

چه نسبتی دارد!

کاش مرا باد می‌آفریدند

تو را برگ درختی خلق می‌کردند؛

عشق‌بازیِ برگ و باد را دیده‌ای؟!

در هم می‌پیچند و عاشق‌تر می‌شوند...

صادق_هدایت#  

خدارو شكر صدهزار بار
اِی طفل سر بر بالین بگذار دهانم آسفالت گردید ببخشید که قافیه نداره   مثلا شعر نوعه   ...

بزن شبکه امید، یه اهنگ ملایم پخش میکنه با فیلم طبیعت، دختر من با اون خوابید

من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی ابی  ولی باخفت وخواری پی شبنم نمیگردم  حس وحالم کمی تاق ...

منم همینم 🥺