2777
2789
عنوان

لنز طبی رنگی

118 بازدید | 12 پست

سلام از کسایی که لنز طبی رنگی دارن سوال دارم

حدود ده ساله لنز میزنم اینسری که گرفتم متاسفانه از دستم افتاد و از اون موقع چشم راستم بدجور درد میگیره و سرخ میشه و تار میبینه 

با مایع لنز رنیو خوب شستشو دادم فایده نداره 

قبلا برای ضدعفونی از قرص لنز استفاده میکردم که دوساله گیر نمیاد 

راه دیگه ای سراغ دارین برای ضدعفونی؟ 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه قرص لنز نمیاد؟😳😳

یا ابلفض 

چند ساله لنز نذاشتم از هیچی خبر ندارم

خدایا دنیات اصلا قشنگ نیست🙂آرزو هایی انتخاب کردم که رسیدن بهشون از محالاته‌ ... ولی فقط فکر کردن به  همون آرزوها و سناریو ساختن هرشب باهاشون‌ با اینکه میدونم نمیرسم بهشون امید زندگیمه‌ :'-)
عزیزم تازه خریدم حدود دوهفته 

پوففف 

با اب سرم بشور 

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

مگه قرص لنز نمیاد؟😳😳 یا ابلفض  چند ساله لنز نذاشتم از هیچی خبر ندارم

متاسفانه وارداتی بوده دیگه نمیاد

ممنون ولی مایع لنز از سرم بهتره ده بار شستم فایده نداره 😢

مایع لنز برای نگهداریه برا شست و شو نیست عزیزکم 

من ۳ ساله دارم استفاده میکم

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

مایع لنز برای نگهداریه برا شست و شو نیست عزیزکم  من ۳ ساله دارم استفاده میکم

متوجهم منم ده ساله استفاده میکنم یه سری لنز خریدم زود خراب شد از دکترم پرسیدم گفت استفاده از سرم شستشو اشتباهه و عمر لنز کوتاه میکنه و از مایع لنز استفاده کن 

ولی اینجا یه دوستی گفته از مایع ضدعفونی لنز استفاده کن فردا برم داروخانه ببینم همچین چیزی هست یا نه

مایع لنز برای نگهداریه برا شست و شو نیست عزیزکم  من ۳ ساله دارم استفاده میکم

خانم خوشگله چه پروفایل خوشگلی 😃😉😄

خانم خوشگله چه پروفایل خوشگلی 😃😉😄

🤭❤️