2777
2789

اولیای کلاسم برام روز معلم گرفته بودن بعد که هدیه شون دادن رفتن از زیر پنحره کلاسم همش صدای دعوا میومد معاون رفت بیرون دید یکی از اولیا که نماینده شده بود برای روز معلم سر هزینه روز معلم دعواشون شده با یکی دوتا اولیاکه چرا زیاد پول جمع کردین از ما راضی نبودیم منم کادومو همونطوری گذاشتم موند گفتم بدین به خودشون من نمیخواهم همون گل آوردین یادم کردین کافیه

بعد اومدم خونه دیدم کلیدم یادم رفته به ساعت تو کوچه نشستم تا بیان همین که رسیدن داد و هوار سر من که خنگی مگه کلید برنمیداری دو دقیقه دراومدیم بیرون کوفتمون کردی 

به زور اومدم اتاقم بغضم ترکید

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول اینکه روزت مبارک  دوم اینکه منم امروز دیدم که بعضی اولیا ناراضی داشتن پول میدادن  اگ ...

ممنون عزیزم♥️

اوف عزيزم روزت مبارك كارشون زشت بود اوليا بايد ازقبل باهم يك كاشه ميكردن حرفاشونو ديگه مذرسه جاس دعو ...

ممنونم🙏♥️