2777
2789
اها  فک میکردم دیگه بوفه نیس من بچه مدرسه ای ندارم ولی بیس  سی تومن میدم یا اینکه میبرمشون ...

اره همه چی خیلی گرون 

من دیدم برای بچه مدرسه ای ها 30 تومن اینا خوراکی میخرن میذارن اینجوری خیلی زیاد میشه هرروز بخری بزاری که

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بستگی به این داره که بچه چقدر میخوره 

یکی بچه اش کم خوراکه یکی نه 

من دخترم کلاس سومه معمولا ذرت و لقمه کتلتی،کوکویی ،فلافلی، یا سیب زمینی تخم مرغ میزارم 

یا میوه مثل توت فرنگی 

ماهی یه بار هم میگم برو از بوفه بگیر 

فقط هم یه زنگ تفریح خوراکی مبخوره

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
چه فکر جالبی

اره ماهی ادم 100 بزنه به کارت بده بهشون 

هم حواسش باشه به بچه هم مدیریت پول بچه یاد بگیره خیلی خوب میشه 

ایده ی قشنگی بود 😍

بستگی به این داره که بچه چقدر میخوره  یکی بچه اش کم خوراکه یکی نه  من دخترم کلاس سومه مع ...

خوب توت فرنگی اینا میذارن 😂😂

زمان ما من یه خیار میخوردم بخاطر بوش اومدن از دستم گرفتن 

خوب توت فرنگی اینا میذارن 😂😂 زمان ما من یه خیار میخوردم بخاطر بوش اومدن از دستم گرفتن 

اره چرا نزارن والا تو‌مدرسه یه چیزهایی میارن و میخورن که نگو 

این که دیگه عادیه 

جوگیر بودن اون موقع ها 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اره همه چی خیلی گرون  من دیدم برای بچه مدرسه ای ها 30 تومن اینا خوراکی میخرن میذارن اینجوری خی ...

اره دیگه چ میشه کرد من خودم تو مدرسه زیاد گشنم میشد هر زنگ تفریح باید ی چی میخوردم😖بخاطر این حتما برا بچه هام خوراکی زیاد میزارم یا پول زیاد میدم چون عین خودمن

...

اره دیگه چ میشه کرد من خودم تو مدرسه زیاد گشنم میشد هر زنگ تفریح باید ی چی میخوردم😖بخاطر این حتما ب ...

عزیزززمم😂😂

ولی به مدیریت مادر هم یستگی داره کلا زیاد خوراکی خریدن خوب نیست 

میشه نون بله خوشمزه گذاشت مغزیجات گذاشت که ارزش غذایی بالایی دارن و تو بلند مدت حافظه رو تقویت میکنن و بچه رو سالم خوار کرد

مثلا روزی 30 الی 35 واقعا برای خوراکی خیلی زیاده 

چه خبره مگه 

اره چرا نزارن والا تو‌مدرسه یه چیزهایی میارن و میخورن که نگو  این که دیگه عادیه  جوگیر ب ...

جووووگیراااا 

من یادم داشتم خیار میخوردم یکی رفته بود گفته بود معاونمون اومد از دستم کشید انداخت اشغالی 

من اصلا خبر نداشتم ک ممنوع هست خوردنش🙄

من که بچه ندارم فعلا ولی برای خواهرم میوه پوست میکنم و ساندویچ پنیر گردو یا کره یا سبزی هر چی میزارم با خرما و شکلات و یکم مغزیجات اگرم تنقلات نبود کیک صبحانه با شیر میخرم براش 

مدرسه رفتنی چقدر پول میدین خوراکی بخرن برای خودشون؟  یا این که پول تو جیبی چقدر میدین برن از م ...

خوراکی خودم میزارم براش

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر

من دخترم هنوز مدرسه نمیره ۵سالشه

ولی اکثر وقتا با کارتون کیک میخرم که دونه ای ۴و۵۰۰ میفته(مغازه میده ۸تومن)شیرهم با کارتون میفته ۵تومن(مغازه‌میده ۱۰ تومن)

براش میخرم عصرونه ها میخوره

حالا برا شماهاهم که بچه مدرسه دارین از مغازه هایی که عمده فروشیه با کارتون خوراکی بخرین

همینا که من‌میدم بچم ۹وپونصد آب میخوره

بخای از سوپرمارکت بخریشون ۱۸تا۲۰ تومن پولشونه

اینجوری به صرفه تره حتما امتحان کنین این حرکتو

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز