2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دستت درد نکنه عزیزدلم مرسی

خودم ترجیح میدم لقمه و میوه یا آجیل براشون بذارم که متاسفانه کیک و کلوچه با شیر و شیرکاکائو یا آبمیوه دوست دارن،،، شما اگه میتونی عادتش بده لقمه ببره، گاهی هم برای تنوع پول ببره خودش خوراکی بخره 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مدرسه رفتنی چقدر پول میدین خوراکی بخرن برای خودشون؟  یا این که پول تو جیبی چقدر میدین برن از م ...

فعلا پول زوده میوه لقمه مغزیجات پایش بذار

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خودم ترجیح میدم لقمه و میوه یا آجیل براشون بذارم که متاسفانه کیک و کلوچه با شیر و شیرکاکائو یا آبمیو ...

یه نفر امروز دیدم 35 تومن داد براش خوراکی خرید گفتم زیاد نیس 

گفت هرروز اینجوری میخرم براش 

حس کردم زیاد خرید گفت ببینم معمولا آدمای دیگه چقدر هزینه میکنن برای خوراکی بچه ها

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بعضی ها پول میدن از بوفه خوراکی میخرن بعضا هم خودشون خوراکی میخرن براشون  حالا سوال ام اینه شم ...

اها  فک میکردم دیگه بوفه نیس من بچه مدرسه ای ندارم ولی بیس  سی تومن میدم یا اینکه میبرمشون سوپر هرچی خواستن بخرن چون همه چی گرونه سوپر تقریبابا 100 یا150خوراکی برمیدارن همیشه برا یک یا دوروزشون دوتان

...

پسر من سال دیگه میره مدرسه الان گفتی دلم ضعف رفت براش 🥲 چرا اینقدر زود بزرگ شدن😚

خداحفظش کنه عزیزدلم 

من البته سوالم بخاطر چیز دیگه ای بود خودم بچه ندارم قریونت برم 😍

من همیشه براش لقمه نون و پنیر میذارم با پف فیل و کیک واین چیزا گاهی هم بهش 10تومن میدم اگه چیزی خواس ...

ای جان 

مامان مهربون ❤️

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز