2777
2789
عزیزززمم😂😂 ولی به مدیریت مادر هم یستگی داره کلا زیاد خوراکی خریدن خوب نیست  میشه نون بله خو ...

اخه خوراکیا خیلی گرون شده سی و پنج دوتا س تا خوراکی میکنه

قبول دارم خیلی ناسالمه ولی انگار ارثیه یا محیطیه🤕من  با این سنم تازه بعضی چیزارو مث میوه و لقمه میخورم ک قبلا اصلا نمیخوردم مثلا  از همون اول ب بچه هام لقمه پنیر ندادم میگفتم اخه چیه تو گلو ادم گیر میکنه دلم نمیومد الان بزورم بخوام بدم دیگه نمیخورن 😶

...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه خوراکیا خیلی گرون شده سی و پنج دوتا س تا خوراکی میکنه قبول دارم خیلی ناسالمه ولی انگار ارثیه یا ...

نون تست بذار براشون گلم با کره بادام زمینی و عسل و اینا دوس ندارن؟ 

نون و پنیر با گردو بذار

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

خدا شاهده بچه کلاس اول من روزی پنجاه میبره .چه خودم براش بخرم چه خودش بخره

زنده باشه ولی بعدا بد بار میاد

بدون دعوا حل کن قضیه رو.

دختر عموی منم دقیقا هرچقد پسرش پول میخاست میداد بهش اونم همشو که خرج میکرد هیچ تازه نسیه هم بالا میاورد

باباش سر ماه کلی نسیه ی اینو بابد میداد

چون پول زیاد میدادن بهش بقیه ی دوستاشم مهمون میکرد و کل پولش خرج دوستاش میشد...

الانم حدود ۱۶ سالو ایناشه خیلی بچه س تخس و لااوبالی بار اومده.پدرومادرش واقعا تیغشون به پسره نمیبره....با موتور میره تا شهرای اطراف و کلی بلا سرش اوردن...

مامانش که انقد ضعیفو داغون شده نمیدونه کی شبه کی روزه.....

حالا ۵۰ تومن برا بچه ۷ ساله خیلی زیاده فقط بعدا خودتو هلاک و نابود میکنی البته دور از جونت

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته
من دخترم هنوز مدرسه نمیره ۵سالشه ولی اکثر وقتا با کارتون کیک میخرم که دونه ای ۴و۵۰۰ میفته(مغازه مید ...

مرسی تجربه اتو گفتی خانم مهربون 

برای امضات هم صلوات فرستادم 😘

زنده باشه ولی بعدا بد بار میاد بدون دعوا حل کن قضیه رو. دختر عموی منم دقیقا هرچقد پسرش پول میخاست ...

ببین دقیقا تربیت تو اینجا خیلی مهمه 

به بچه نباید خیلی میدون داد تو این چیزا 

باید با حساب کتاب باشه 

ببین دقیقا تربیت تو اینجا خیلی مهمه  به بچه نباید خیلی میدون داد تو این چیزا  باید با حس ...

افرین

وقتی همیشه زیاد پول تو دستو بالش باشه همشو حروم میکنه و دوستاشو دعوت میکنه و همون دوستی ها شروع رفاقتای غلط برا بچه میشه.

دوستای مفت خور که بخاطر پول و خوراکی با بچه دوست میشن...

یبار نداشته باشی بهش بدی میره نسیه بالا میاره

بزرگم‌بشه به یه جوون لااوبالی و بی هدف و بی آینده تبدیل میشه که اصن‌نمیدونه چی از دنیا میخاد

فقط خرج کردنو یاد میگیره و انقد مشغوله خوراکی خوردنه که درس خوندن یادش میره

بابا بچه ها قراره برن مدرسه درس بخونن نمیخان برن اونجا بخورن که

اگر قرار بر خوردنه که همین تو خونه بهشون خوراکی بدین بخورن بیخودی جای یه نفرم توی مدرسه تنگ نکنن😂😂

منظورم با فامیل خودمونه

واقعا تربیت بدی ازش شد

دهن پدرومادرو کل خانواده اش از دست این پسر سرویسه....

ادم این چیزا رو میبینه تجربه میشه براش که حواسمون به پول تو جیبیه بچمون باشه

باهمون ۱۰ هزارتومن پول اضافه ای که بهشون بدی میتونی ازشون جوونای رفیق باز و بی هدفی تحویل جامعه بدی و ندونی از کجا خوردی

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته
افرین وقتی همیشه زیاد پول تو دستو بالش باشه همشو حروم میکنه و دوستاشو دعوت میکنه و همون دوستی ها شر ...

ما یه فامیل خیلی دور داشتیم انقدر بچه شو لوس بار اورد انقدر لوس بار اورد که اخرش معتاد شد 

الان آروزی مرگ شو میکنه 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز