2777
2789
عنوان

ی چیزی میگم نخندید

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 24 پست
عزیزم خیلی زیاد مواظب دخترت باش چشم ازش برندار 

باور کن تو نوجوونی خیلی عادیه من با پسر داییم یک سال اختلاف سنی داشتم بعد موقع نوجوونی همش فکر می کردم این منو میخواد و ...😅 تباه بودم بعد یه بار بهم گفت آبجی یک لیوان میدی؟ منم کلا از زندگی ناامید شدم 😂😂 الان فهمیدم نه تنها نمیخوامش بلکه ازش بدم هم میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اخه باباش ی بار قسم خورد ک دخترتون کافیه ی کم بزرگ شه میگیرم واس پسرم این عروس خودمه اونم از وقت ...

اون بچس.تقصیر بزرگتراس.یه مدت دیگه یادش میره.تازه ۱۲ سال از بچتون  بزرگتره

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که:نه سوادِ حرف زدن داشته باشد،نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن ...
خوب اخه باباش ی بار قسم خورد ک دخترتون کافیه ی کم بزرگ شه میگیرم واس پسرم این عروس خودمه اونم از وقت ...

وای من چقدر بدم از این ک اسم میزارن از بچگی رو هم دیگه🤦‍♀️😂حالا حساس نباش زیاد اون بچس و سن بلوغشه دیگه ولی خب مواظب هم باش،اگه بازم برادرشوهرت این حرفو زد بگو این بچه الان یکسالشه وقت این حرفا نیست دوما من خوشم نمیاد از این حرفا جلوی پسرتم لطفا نزن که حساس نشه چون سن نوجوونیشه بااحترام بگو اینارو

دیگه اگه دیدی خیلی جدی شده بچه،کم کم تذکر بده بهش

ولی چه بامزههه😂😃غیرتی میشه 

اخه از این سن ؟؟ چه چیزا ادم میشنوه به خدا 

مراقب دخترت باش زیادم پیششون نبرش

_

حالا ی چیزی بگم چن وقت پیش خونشون بودیم داشت با دخترم بازی میکرد منم ب دخترم گفتم مامان جون بیا اینور اذیت نکن برگشته ب من میگه اجی ببخشیدا ولی اینقد تو زندگی مون دخالت نکنین از الان😡😡😡😡