2777
2789
عنوان

روغن جامد

295 بازدید | 25 پست

انصافا قضاوت نکنید ن حسودم نه ندید بدید فقط ی چیز خیلی ذهنمو درگیر کرد دوس داشتم از مصرف شما بپرسم مثلا ی قوطی پنج کیلو رو تو چ مدت تموم میکنین؟

من یکی اسفند باز کردم دیروز تموم شد

بعد چند شب پیش پسرعموم اینجا بود ۴ تا بچه داره زنش میگفت من اصلا ادم ولخرجی نیستم اینقد حواسم به مواد پخت و پز هست الکی خرابش نمیکنم به اندازه کافی مصرف میکنم ی قوطی ۵ کیلو واسه ۴ ماهم کافیه اونوقت منی که بچه ندارم فقط خودمو شوهرمیم خودشو بکشه دوماه و نیم طول میکشه تموم شه

عایا واقعا من زیادی مصرف میکنم یا مشکل از اونه😶

الکی گفته.شایدم بیشتربخارپزبا اب پز میخورن

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من روغن جامد مصرف نمیکنم یادمان نمیمونه کلا چقد روغن می‌خوریم ،ولی جدای از هزینه روغن واسه سلامتی خو ...

خب اخه گلم هر غذایی روغن میخواد مخصوصا شوهرم من که غذا اب پز بزاری جلوش انگار فوشش دادی همیشه باید چرب و چیلی باشه منم دقت نمیکردم ولی اون اونجوری گفت ذهنمو درگیر کرد

من روغن مایع مصرف میکنم.ولی واقعا مصرفم بالاست چون بلا استثنا هر روز سرخ کردنی داریم نمیدونم بعقیه چ ...

وای اون دیگ من بخرم سکته میزنم فک کنم تو دو روز تمومش کنیم😂😂

غذای فری یا پخت مرغ یا آب پز اینا زیاد روغن نمیخواد

بنظرم زیاد مصرف نمیکنی .ما همیشه مایع مصرف میکردیم از وقتی روغن گرون شد شوهرم جامد میخره خیلی بدم می ...

بخدا خیلی حواسمم هست که زیاد نریزم چون زیاد بریزی غذا خراب میشه کمم بریزی که اصلا امکان نداره انگار مواد غذایی رو حروم کردی هرچیز به اندازه اش ولی بهم گفتن پر مصرفی تعجب کردم 

خب اخه گلم هر غذایی روغن میخواد مخصوصا شوهرم من که غذا اب پز بزاری جلوش انگار فوشش دادی همیشه باید چ ...

اب پز ک نه ولی سعی کن کم بزنی ،به مرور ک کمش کنی ذائقه اش تغییر می‌کنه ،مثلا واسه پیاز برای اینکه روغن زیاد نخواد ،در قابلمه رو بذار موقع سرخ کردن فقط حواست باشه کنارش نسوزه مرتب هم بزن ،سیب زمینی هم همینطور از قبل تو آب نمک خیس کن بعد روغن کم بزن اوایل سرخ شدن در تابه رو بذار وقتی نیم پز شد باز بذار ،من با سه قاشق روغن سرخ کردنی سیب زمینی سرخ میکنم عالی،یا بادمجون رو تو اب نمک خیس کن بعد باید دستمال خشک کن یا اگه پنجره داری چند دقیقه بذار جلو آفتاب بعد سرخ کن خیلی کمتر روغن میبره

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
اب پز ک نه ولی سعی کن کم بزنی ،به مرور ک کمش کنی ذائقه اش تغییر می‌کنه ،مثلا واسه پیاز برای اینکه رو ...

چقد عالی من سیب زمینی بلد نیستم با روغن کم سرخ کنم پس استادییی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز