2821
2789
عنوان

روغن جامد

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 25 پست
واد چ خوب بیشتر پخت و پزت چی هست

ببین وقتی می خوام پیاز سرخ کنم یه قاشق غذا خوری نهایتا دو ق می ریزم و روی شعله ی کم سرخ می کنم اگه برا بچه هام سیب زمینی سرخ کنم قاعدتا بیشترمیبره روغن که اونم دو هفته ده روزی یه باره

چقد عالی من سیب زمینی بلد نیستم با روغن کم سرخ کنم پس استادییی

اره من مامانم همیشه غذا رو کم روغن و کم نمک درست میکرد واسه همین قلق هاش رو خوب بلدم ،شوهر منم اتفاقا غذا رو خوش نمک و چربی ترجیح میداد ولی کم کم عادتش دادم ب رویه خودم ،ولی هنوزم جای کار داره😅

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین وقتی می خوام پیاز سرخ کنم یه قاشق غذا خوری نهایتا دو ق می ریزم و روی شعله ی کم سرخ می کنم اگه ب ...

نه عزیزم‌منم برای پیاز ی قاشق میریزم واسه پخت مرغم ی قاشق مگه مهمون داشته باشیم بیشترش کنم

واسه همهی غذا هایی که پیاز داغ میخوان ی قاشق میریزم ولی چزز سرخ کردنی باشه مث بادمجون یا سیب زمینی اینا ن دیگ اونو مجبورم‌زیاد بریزم

واسه برنجم یکم زیاد میریزم مثلا به اندازه ۳ نفر برنج بزارم ی ملاقه روغن میریزم

شوهر منم چربی خون داره سابقه داشته چربیش بابای هزار هم رفته .اما میگه غذای چرب درست کن جدیدا هم که ر ...

روغن جامد خوب نیست بازم مایع بهتره هر چند مایع هم خوب نیست ما یه مدت روغن کنجد کلا استفاده میکردیم خیلی خوب بود

حواستون باشه به چربی بالا. خب یه مدت کم چرب درست کنید شاید همسرتون  اوایل غر بزنه ناراحت بشه ولی کم کم عادت می کنه