2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه میترسم اقدام کنم. ازمایش دادم مشکلی نداشتم فقط غلظت خون داشتم که اونم بخاطرش قرص میخوردم🥺

یه کم به بدنت استراحت بده فکرت آروم بشه بعدش دوباره اقدام کن استرست رو کم کن فکر و تمرکزت رو خیلی رو ابن مسئله نذار برای خودت یه سرگرمی دست و پا کن که کمتر به بچه فکر کنی باور کن اکثر آدمها وقتی استرشون کم شد و بیخیال شدن نتیجه گرفتن

یه کم به بدنت استراحت بده فکرت آروم بشه بعدش دوباره اقدام کن استرست رو کم کن فکر و تمرکزت رو خیلی رو ...

سری قبل اول بهمن بود سقط کردم🥺ازمایش که دادم خیالم راحت شد مشکلی ندارم اقدام کردم. کاش نمیکردم😔

عزیزمم ببین گلم وقتی داره سقط میشه باید محکم و قوی باشی ..دیگ کارت ب بیمارستان نکشید حداقل من ی روز بستری بودم...واقعا هیچ کاری از دست کسی بر نمیاد با تموم وجودم درکت میکنم ..منم امروز دارم میرم دکتر زمایشات بعد سقط رو بدم فقط بدی سقط اینه باور نمیکنی میگی واقعا چرا ...ولی همش میگذره این حالتا پایدار نیس  .

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
عزیزمم ببین گلم وقتی داره سقط میشه باید محکم و قوی باشی ..دیگ کارت ب بیمارستان نکشید حداقل من ی روز ...

دست خودم نیس از اونسری هم غمگین ترم. اونسری زود تکلیفم معلوم شد اینسری انقد بین زمین و هواموندم اخرشم هیچی به هیچی 😔

امروز خیلی درد کشیدم نصفه سقط شده بود. امروز درد میکشیدمو سقط نمیشد😔همین الان سقط کردم ولی دردم هنو ...

وای عزیزم خدای من چقد دلم گرف ..دوس ندارم دلداری  بدم حس خوبی ب بعضی حرفا ندارم ولی چاره ای نیس اینجوری شد دیگ ... عزیز دلم خیلی دلم گرف خیلی زیاد چون مظلومیت و شوق همسر میاد جلو چشم آدم بگردم الهی خیلی درکت میکنم .

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤