2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفتته؟؟ لخته دفع میکنی

نمیدونم موعدم بیستوشیشم بود بتام یکشنبه 492 ولی تو سونو واژینال و شکمی چیزی داخل رحمم ندیدن. یه هفتس لک بینی داشتم امروز دیگه قشنگ خونریزی افتادم

انشالله خدا بهت دوباره بچه میده بعضی چیزا قسمته الهی بگردم واسه دلت 🥲

بده که ذوق کنم و تا بیام ذوق کنم دوباره درد سقط رو بکشم؟ 🥺🥺🥺التماسش کردم اینسری اینطورینشه ولیجوابمو نداد😭

اره اونسری بتام تا 113 اومد بعد شد شصت و سقط کردم. ولی اینسری تا 492 اومد بالا😭

عزیرم این اتفاقا دوبار برای دوست منم افتاد دفعه سوم خداروشکر صحیح و سلامت تونست بچه ش رو به دنیا بیاره ان شاالله این سری یه بارداری خوب و سالم رو تجربه کنی 

بده که ذوق کنم و تا بیام ذوق کنم دوباره درد سقط رو بکشم؟ 🥺🥺🥺التماسش کردم اینسری اینطورینشه ولیجوا ...

من همسایمون اینجوری شد می‌گفت زوری بچه میخواستم سقط میشده هر وقت خدا بخواد خودش بهت میده صبر داشته باش گلم 🥲💙

نمیدونم موعدم بیستوشیشم بود بتام یکشنبه 492 ولی تو سونو واژینال و شکمی چیزی داخل رحمم ندیدن. یه هفتس ...

شاید شیمیایی بوده و یا پوچ بوده،  .خودش دفع میشه

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
عزیرم این اتفاقا دوبار برای دوست منم افتاد دفعه سوم خداروشکر صحیح و سلامت تونست بچه ش رو به دنیا بیا ...

دیگه میترسم اقدام کنم. ازمایش دادم مشکلی نداشتم فقط غلظت خون داشتم که اونم بخاطرش قرص میخوردم🥺

من همسایمون اینجوری شد می‌گفت زوری بچه میخواستم سقط میشده هر وقت خدا بخواد خودش بهت میده صبر داشته ب ...

منم یکسال ۳ بار سقط شد ..اینبار ک نمیخاستم‌شرلیطش ندارم .گرمی زیاد خوردم  ۱۷ روز لکه بیتی فقط افتادم چیزی دفع نشد ابلن ۳ روز هشکم بی بی زدم مثبت شد باید یرم فردا ازمایش

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑